Με την Γαλάζια Σημαία, το διεθνές σύμβολο καθαρότητας των ακτών, βραβεύτηκε για μια ακόμα χρονιά η παραλία του CHC Athina Palace Resort & Spa 5*.

Πρόκειται για την επιβράβευση των προσπαθειών της διοίκησης και του προσωπικού του ξενοδοχείου προκειμένου να ανταποκριθούν με επιτυχία στα αυστηρά κριτήρια του προγράμματος, αλλά και στους συνεχείς ελέγχους που αφορούν στην καθαρότητα της θάλασσας και της ακτής, στην ασφάλεια των επισκεπτών, στην προστασία της φύσης και του περιβάλλοντος, αλλά και στις ευρύτερες προσπάθειες εφαρμογής μιας ορθολογικής, «πράσινης» πολιτικής διαχείρισης των αποβλήτων του ξενοδοχείου.

Σε δηλώσεις του ο ιδρυτής και Γεν. Δ/ντης της Chnaris H.M.D.C. Ζαχαρίας Α. Χνάρης αναφέρθηκε στη σημασία της διάκρισης, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Η Γαλάζια Σημαία, αποτελεί ένα ακόμα συγκριτικό πλεονέκτημα όχι μόνο για το CHC Athina Palace Resort and Spa, αλλά για την ευρύτερη περιοχή. Είναι ένας αναγνωρισμένος θεσμός με σημαντικό ρόλο και βαρύτητα στη διαδικασία επιλογής ενός ξενοδοχείου από τους ξένους επισκέπτες του τόπου μας και φυσικά, κάθε τι που μας δίνει έξτρα εφόδια στην διεθνή μάχη που δίνουμε για την ανάπτυξη του τουρισμού στην Κρήτη, δεν μπορεί παρά να μας γεμίζει χαρά κα ικανοποίηση. Αξίζουν πολλά μπράβο σε όλους τους συνεργάτες και για αυτό το εξαιρετικό αποτέλεσμα!»

Η εκδήλωση έπαρσης της Γαλάζιας Σημαίας στην ακτή του CHC Athina Palace Resort & Spa 5* μετατράπηκε για μια ακόμα φορά σε γιορτή για τον τουρισμό και το περιβάλλον, με την συμμετοχή των πελατών του ξενοδοχείου να δίνει πανηγυρικό τόνο αλλά και διεθνή αντίκτυπο, αφού οι φωτογραφίες και τα βίντεο τους από την τελετή, κατέκλυσαν τα κοινωνικά δίκτυα.