Με το βραβείο του γε ‘νέου’ επιχειρείν τιμήθηκε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος των Philian Hotels and Resorts κ. Μάκης Κουκουλάκης στα πλαίσια του 27ου Money Show.
Στην εκδήλωση που έλαβε χώρα την Κυριακή 21 Μαΐου στο ξενοδοχείο Hyatt της Θεσσαλονίκης, με διοργανώτρια αρχή το Μοney Show και την εφημερίδα Θεσσαλονίκης Δρώμενα, ο κ. Κουκουλάκης βραβεύτηκε ως ένας εκ των σημαντικότερων νέων επιχειρηματιών στη Βόρεια Ελλάδα.

Ο κος Κουκουλάκης δήλωσε σχετικά: Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για την τιμή που μου κάνει η διοργανώτρια αρχή του Money Show  και η εφημερίδα Θεσσαλονίκης Δρώμενα με την απονομή του βραβείου του γε ‘νέου’ επιχειρείν και θα ήθελα να τους ευχαριστήσω για τη διαρκή και πολύτιμη προσφορά τους στον επιχειρηματικό κόσμο. Η δημιουργία ενός θετικού αφηγήματος γύρω από την επιχειρηματικότητα είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τη στροφή των νέων προς αυτή.

Ο όμιλός μας  Philian Hotels and Resorts επιμένει να πρωτοπορεί, να επενδύει και να αναπτύσσεται διαρκώς στην Ελλάδα και τέτοιες διακρίσεις αποτελούν αναγνώριση του έργου μας και μας  γεμίζουν
αισιοδοξία για το μέλλον.