Για 3η συνεχή χρονιά η παραλία του ξενοδοχείου Anemos Luxury Grand Resort στην Γεωργιούπολη Χανίων κατακτά το βραβείο της «Γαλάζιας Σημαίας», ένα σύμβολο ποιότητας που απονέμεται με αυστηρά κριτήρια περιβαλλοντικής διαχείρισης, υποδομών, ασφάλειας και καθαριότητας σε οργανωμένες ακτές.

Η τελετή έπαρσης της σημαίας πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 18 Ιουνίου 2019, παρουσία του δήμαρχου Αποκορώνου, Χαράλαμπου Κουκιανάκη, μελών του δημοτικού συμβουλίου και  της διοίκησης του ξενοδοχείου.

Η ομάδα του Anemos Luxury Grand Resort είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη στην προστασία του περιβάλλοντος και φροντίζει ώστε η ακτή του ξενοδοχείου να πληροί όλες τις προϋποθέσεις οργάνωσης, προσβασιμότητας, καθαριότητας, ποιοτικών υποδομών και ασφάλειας, προκειμένου οι επισκέπτες να απολαμβάνουν μια παραλία ιδανική για κολύμβηση και αναψυχή.

Στο πρόγραμμα της «Γαλάζιας Σημαίας» συμμετέχουν σήμερα 51 χώρες από όλες σχεδόν τις ηπείρους. Συντονιστής του προγράμματος για την Ελλάδα είναι η Ελληνική Εταιρεία Προστασίας της Φύσης. Το 2019 η χώρα μας κατέλαβε τη 2η θέση παγκοσμίως με 515 βραβευμένες ακτές, 15 μαρίνες και 4 σκάφη αειφόρου τουρισμού.