Νέα βράβευση αυτή τη φορά διεθνούς κύρους για το Cactus Beach μέλους της οικογένειας  Θεόφιλος Χαλκιαδάκης ΑΕ Cactus Hotels. Για ακόμη μια φορά το Cactus Beach, πληρώντας τα κριτήρια πιστοποίησης  κατέκτησε το χρυσό βραβείο Travelife ανανεώνοντας το ραντεβού για το 2018.

cactus-beach-003

Η πιστοποίηση βιωσιμότητας Travelife Gold απονέμεται σε ξενοδοχεία που έχουν αποδείξει το σεβασμό και τη δέσμευσή τους σε κοινωνικά, οικονομικά και περιβαλλοντικά θέματα.

Το Travelifeαποτελεί ένα δίκαιο σύστημα,  δομημένο με τις κατευθυντήριες γραμμές πάνω στις οποίες θα πρέπει να κινηθεί μια επιχείρηση ώστε να είναι βιώσιμη, να βελτιώσει την επιχειρησιακή της αποδοτικότητα και να ενισχύσει το ανταγωνιστικό της πλεονέκτημα.

cactus-beach-1

Το CactusBeachείναι ένα 4 αστέρων ξενοδοχειακό κατάλυμα το οποίο προσφέρει απολαυστικές διακοπές συνδυάζοντας διαφορετικά στοιχεία της φύσης θάλασσα, ήλιο, πράσινο με την κρητική φιλοξενία, την ευγενική εξυπηρέτηση, την καλή ποιότητα φαγητού και την παροχή προσεγμένων υπηρεσιών.

travel-lifeΗ βράβευση του ξενοδοχείου με το Travelife Goldαποδεικνύει την τήρηση της δέσμευσης μας σε όσα αναφέραμε καθώς η επιχείρηση καλείται να πληροί μια σειρά από αυστηρά κριτήρια βιωσιμότητας. Τα θέματα περιβαλλοντικής και κοινωνικής φύσεως που βρίσκονται στην πυραμίδα των προτεραιοτήτων που θέτει το πρότυπο είναι ταυτόχρονα και η πρώτιστη μέριμνα για το CactusBeachγεγονός για το οποίο όλη η οικογένεια του Cactusείναι περήφανη. Η συνεισφορά στην κοινωνία μέσα από μια σειρά ενεργειών όπως δωρεές, εθελοντική αιμοδοσία, χορηγίες σε σχολείο και τοπικές ομάδες, προσφορά τροφίμων κλπ καθώς και η συνεισφορά στο περιβάλλον όπως  δενδροφύτευση σε δημόσιους χώρους, η εφαρμογή ολοκληρωμένου συστήματος ανακύκλωσης κλπ αποτελούν το λόγο για να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε συστήματα πιστοποίησης της βιώσιμης διαχείρισης όπως είναι το Travelife που μας βοηθά χρόνο με το χρόνο να γινόμαστε καλύτεροι.