Το Ideales Resort, μέλος του ελληνικού Ομίλου Ideales, διακρίθηκε ξανά αυτή τη φορά στα Tourism Awards με το αργυρό βραβείο στην κατηγορία Ecofriendly Hotel/Resort.

Αυτή η σημαντική βράβευση προστίθεται στις επανειλημμένες διακρίσεις για τις Πράσινες Πρακτικές του Ideales Resort, όπως η χρυσή αναγνώριση στο πρόγραμμα Πράσινοι Ηγέτες του TripAdvisor, η πιστοποίηση με το Green Key Ecolabel, η χρυσή πιστοποίηση από το Travelife κ.ά.

«Η διαφύλαξη του πολύ ευάλωτου περιβάλλοντος δεν είναι απλά καθήκον μας, είναι στάση ζωής για έναν καλύτερο τρόπο ζωής» ομολόγησε ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Ideales κ. Κωνσταντίνος Σταυρίδης.

Tο πολυβραβευμένο Ideales Resort στην Κεφαλονιά αποτελείται από 12 αυτόνομες βίλλες με ιδιωτικές Piscines Ideales | the eco pool® που προσφέρουν στους επισκέπτες τους ιδανικές στιγμές χαλάρωσης σε ένα πράσινο περιβάλλον υψηλών προδιαγραφών, όπου η φινέτσα συναντά τη διακριτική πολυτέλεια.

Τα Tourism Awards διοργανώνονται για 4η χρονιά από την Boussias Communications, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του Visitgreece.gr.  Η φετινή τελετή βράβευσης έγινε στο Athenaeum InterContinental στις 21 Μαρτίου.