Διεθνής διάκριση του Aristi Mountain Resort & Villas στα World Travel Awards 2021

Αναδεικνύοντας  τον ορεινό τουρισμό της Ελλάδας, το Aristi Mountain Resort & Villas, μέλος τoυ Stay Beyond Green, αναδείχθηκε πρώτο στα World Travel Awards, στην κατηγορία World’s Leading Eco-Lodge. O διακεκριμένος αυτός θεσμός που επιβραβεύει την αριστεία σε όλους τους τομείς της παγκόσμιας βιομηχανίας του τουρισμού, ξεχώρισε για ακόμα τέταρτη φορά το ξενοδοχείο Aristi. Ήδη βραβευμένο το 2017, το 2018 και το 2020, κατέστη και φέτος στην κορυφή των προτιμήσεων του κοινού, όντας το μοναδικό Ευρωπαϊκό ξενοδοχείο υποψήφιο για το βραβείο στην κατηγορία του.

Η διάκριση διεθνούς κύρους αναγνωρίζει το Aristi Mountain Resort & Villas ως τον κορυφαίο προορισμό στον κόσμο για διακοπές υψηλού επιπέδου με βασικό κριτήριο την βιωσιμότητα, την αειφόρο ανάπτυξη, αλλά και την προστασία της φυσικής και πολιτιστικής κληρονομιάς της ορεινής Ελλάδας. Επιβραβεύοντας το όραμα και το σκοπό λειτουργίας του, ως μια ξενοδοχειακή μονάδα υψηλών προδιαγραφών, που σέβεται το οικοσύστημα και αξιοποιεί τους φυσικούς πόρους προς όφελος του περιβάλλοντος. Χτισμένο σε ένα χωριό της ορεινής Ελλάδας πετυχαίνει να προωθήσει με επιτυχία τη σημασία της βιωσιμότητας και της περιβαλλοντικής της δράσης και να διακριθεί διεθνώς ανάμεσα σε κορυφαίες ξενοδοχειακές μονάδες παγκοσμίου φήμης, που ήταν συν-υποψήφιες για τα βραβεία.

Ο κ. Βασίλης Ιωσηφίδης, ιδιοκτήτης του Aristi Mountain Resort & Villas, δήλωσε σχετικά: «Είναι μεγάλη μας τιμή η ανάδειξη του  Aristi Mountain Resort & Villas, από τη διεθνούς κύρους διοργάνωση World Travel Awards για μια ακόμη χρονιά. Η κατάκτηση του τίτλου «World’s Leading Eco-Lodge 2021», επιβραβεύει το στόχο και το όραμα που έχουμε θέσει και μας ενθαρρύνει να θέτουμε τον πήχη όλο και πιο ψηλά. Ειδικά σε μια πρωτόγνωρη περίοδο, όπως αυτή που διανύουμε, όπου το ζήτημα της βιώσιμης τουριστικής ανάπτυξης παίρνει τον ρόλο που της αρμόζει. Παραμένουμε, πιστοί στην υπόσχεση μας να προσφέρουμε άριστες υπηρεσίες στους επισκέπτες μας ενώ παράλληλα υποσχόμαστε να συνεχίζουμε να εξελισσόμαστε συνεχώς διατηρώντας τις ίδιες αρχές και αξίες.»