Με την πόλη Concord, New Hampshire, που βρίσκεται στο κέντρο μιας πολιτιστικής αναγέννησης, το The Hotel Concord ανοίγει ως το πρώτο πολυτελές boutique ξενοδοχείο της πόλης.

Hotel Concord

Το Hotel Concord, το πρώτο πολυτελές boutique ξενοδοχείο στο Concord, άνοιξε τον Αύγουστο του 2018 με σκοπό να γίνει πολιτιστικό κέντρο της πόλης με εντυπωσιακό όραμα design. Το ξενοδοχείο άνοιξε τώρα όλους τους χώρους του μετά την ολοκλήρωση των δωματίων του τελευταίου ορόφου.

Το ανεξάρτητο ξενοδοχείο 38 δωματίων φέρνει κορυφαία εμπειρία στην καρδιά του ιστορικού κέντρου του Concord. Κάθε δωμάτιο έχει διαφορετικό σχήμα και μέγεθος προσφέροντας σε κάθε επισκέπτη μια ξεχωριστή εμπειρία πολυτέλειας, με ανέσεις υψηλής τεχνολογίας όπως υπερσύγχρονα συστήματα ελέγχου κλιματισμού, τηλεοράσεις επίπεδης οθόνης και υψηλής ταχύτητας internet. Τα ευρύχωρα δωμάτια είναι ηχομονωμένα και περιλαμβάνουν πολυάριθμα high-end χαρακτηριστικά, όπως πολυτελή κλινοσκεπάσματα και μπουρνούζια, ντουλάπες σε στιλ Καλιφόρνιας, μίνι ψυγεία και καλά εξοπλισμένα υπερμεγέθη μπάνια.

Hotel Concord

Το φιλόξενο λόμπι έχει σχεδιαστεί για να είναι ένας χώρος όπου οι επισκέπτες μπορούν να συγκεντρωθούν και να χαλαρώσουν, με ένα lounge και το μπαρ The Lobbyist, τζάκι και ελαφρύ πρωινό που σερβίρεται κάθε πρωί. Τα Executive Lounge, οι αίθουσες συσκέψεων, το εστιατόριο του ξενοδοχείου, το 24ωρο γυμναστήριο και το 24ωρο θυρωρείο στοχεύουν να παρέχουν στους επισκέπτες του Hotel Concord όλες τις ταξιδιωτικές τους ανάγκες κατά τη διάρκεια της διαμονής τους.

Βρίσκεται μόλις μια ώρα βόρεια της Βοστώνης η πόλη και έχει δει μια πρόοδο στην ανάπτυξη και την καλλιέργεια της τοπικής καλλιτεχνικής σκηνής κατά την τελευταία δεκαετία. Η πρόσφατα ολοκληρωμένη ανακαίνιση του Main Street πρόσθεσε ανέσεις και ένα πιο προσβάσιμο κέντρο για τους επισκέπτες.

ΠΗΓΗ: