Το έργο βρίσκεται στην κεντρική περιοχή του Agricultural Expo Park, κομητεία Xinjin, Chengdu City, μακριά από το κέντρο της πόλης και έτσι προσφέρει έναν ήρεμο τρόπο ζωής. Σε αυτό το ειδυλλιακό περιβάλλον με το όμορφο φυσικό τοπίο, φαίνεται να έχει όλα τα στοιχεία που μια ιδανική ζωή θα είχε.

Με βάση τη «γεωγραφία», το «αίμα» και το «συναίσθημα» του χώρου, το έργο έκανε την αρχιτεκτονική, το τοπίο και το έθιμο στο σύνολό τους να συνδέουν το οικολογικό τοπίο της ζωής στην επαρχία με τη σύγχρονη έννοια του αστικού lifestyle, δείχνοντας τις άπειρες δυνατότητες της μελλοντικής ζωής της χώρας.

Τα φωτιστικά τοίχου μέσα στην ξύλινη κατασκευή στην αίθουσα υποδοχής είναι μια εξαιρετική μοντέρνα ερμηνεία του “φαγητού σε πακέτο”, ένα παραδοσιακό ξύλινο κουτί φαγητού από την αρχαιότητα. Η θολωτή δομή στέγασης αντιπροσωπεύει επίσης την πολιτιστική κληρονομιά.

Φως και σκιά από τον κήπο περιπλανώνται στον εσωτερικό χώρο. Οι τεχνικές δανεισμού χρησιμοποιούνται άψογα ώστε ο επισκέπτης να γνωρίσει τον απέραντο κόσμο και αισθανθεί τη ζωντάνια από μέσα προς τα έξω μέσω της ανάπτυξης του γρασιδιού και των δέντρων. Ο τραχύς αλλά καθαρός τοίχος παρουσιάζει την πιο αγνή σκηνή για να εκφράσει το αληθινό πνευματικό κλίμα.

Project name: Mu Spring Resort
Interior Finish: IDMatrix
Furnishing: MIX
Photography: Shi Xiang Wan He
Material R&D: decorative material studio / Fautaetic Pleaeant
Main materials: textured latex paint, rammed earth, granite, rustic brick, walnut wood veneer, hand – painted wallpaper, paper rattan, bamboo, oak wood flooring
Completion time: 2021