Οι επισκέπτες του ξενοδοχείου αγαπούν την άνεση και τις μικρές πολυτέλειες που μπορεί να προσφέρει μια ποιοτική διαμονή στο ξενοδοχείο. Κατά την περιήγηση σε ξενοδοχεία, οι ταξιδιώτες αναζητούν δωμάτια που προτείνουν σύγχρονη άνεση και αξία για τα χρήματα. Φυσικά, τα καλύτερα δωμάτια του ξενοδοχείου οδηγούν σε περισσότερα κλικ στο προφίλ του ξενοδοχείου σας, και αυτό σημαίνει περισσότερες κρατήσεις.

design

Πώς, όμως, θα βελτιωθεί το ξενοδοχειακό design χωρίς μαζικές και κοστοβόρες ανακαινίσεις;

Είναι πραγματικά πολύ πιο εύκολο από ό,τι μπορεί κανείς να σκεφτεί, και αυτό συμβαίνει γιατί οι μικρές λεπτομέρειες είναι αυτές που μετράνε περισσότερο. Παρακάτω θα δείτε μερικές πολύ οικονομικές λύσεις για να ανανεώσετε την εικόνα των δωματίων του ξενοδοχείου σας, προσελκύοντας περισσότερους ταξιδιώτες.

Αλλαγή κλινοσκεπασμάτων

Οι επισκέπτες θέλουν τα δωμάτια των ξενοδοχείων να φαίνονται ποιοτικά αλλά να είναι κιόλας. Δεδομένου ότι τα προφίλ ξενοδοχείων και οι ιστοχώροι θα πρέπει να είναι γεμάτα εικόνες δωματίων, τα κλινοσκεπάσματα είναι ένα από τα πρώτα πράγματα που βλέπουν οι ταξιδιώτες. Επομένως, αυτός είναι ένας τρόπος για να εντυπωσιαστεί ο δυνητικός πελάτης. Η λύση, λοιπόν, είναι απλή. Για να ανανεωθούν τα κλινοσκεπάσματα  με έναν μικρό προϋπολογισμό, μπορείτε να αντικαταστήσετε τις παλιές κουβέρτες με τα μοτίβα, σχέδια κλπ. Επιλέξτε, με λίγα λόγια, ουδέτερους τόνους ή προτιμήστε βελούδινα παπλώματα. Το λευκό, επίσης, είναι πολύ πρακτικό τόσο για το καθάρισμα όσο και για έναν πιο λειτουργικό φωτισμός στο δωμάτιο, κάνοντας το να φαίνεται πιο ευρύχωρο.

Ανανεώστε τους τοίχους με χρώματα σε ουδέτερους τόνους.

Πολλά ξενοδοχεία πρέπει να ενημερώσουν την εμφάνιση των τοίχων τους. Οι ημέρες των έντονων χρωμάτων, των αντιθέσεων και των υπερβολικών ταπετσαριών έχουν πια περάσει. Τώρα, μια όμορφη ανανέωση είναι να δώσετε στα δωμάτια του ξενοδοχείου σας ένα απαραίτητο, φθηνό “facelift” απλά βάφοντας τους με ανοιχτά παστέλ χρώματα ή φυσικούς, ουδέτερους τόνους.

Επενδύστε σε άνετες, μοντέρνες καρέκλες

Τα περισσότερα ξενοδοχεία ακολουθούν μια κλασική φιλοσοφία για την παροχή δωματίων: ένα κρεβάτι, δύο κομοδίνα, ένα ντουλάπι, ένα γραφείο και μια καρέκλα. Οι επισκέπτες θέλουν να χαλαρώσουν όταν μένουν σε ένα ξενοδοχείο. Η ολοένα και πιο ασαφής γραμμή ανάμεσα στις επιχειρήσεις και τα ταξίδια αναψυχής σημαίνει ότι οι επισκέπτες εργάζονται και προσπαθούν και να ξεκουραστούν στο ίδιο ταξίδι. Δώστε τους μια καρέκλα που είναι και άνετη και μοντέρνα. Πολλοί σχεδιαστές προτείνουν φυσικές ίνες, όπου είναι δυνατόν, και η τάση που κυριαρχεί είναι η ανάμειξη υφών. Αυτό δεν σημαίνει ότι το πλαστικό αποκλείεται εντελώς. Όταν επιλέγετε νέες καρέκλες, σκεφτείτε τα περιγράμματα και τη συνολική άνεση γιατί θα θελήσετε να προσφέρετε κάτι που είναι τόσο λειτουργικό όσο και ελκυστικό. Είναι μια ανανέωση στο ξενοδοχειακό design που σίγουρα είναι αρκετά οικονομική.

Αλλάξτε τη διάταξη του δωματίου

Πολλά ξενοδοχεία χρησιμοποιούν μια συγκεκριμένη διάταξη δωματίου. Ένας οικονομικός και εύκολος τρόπος να ξεχωρίσουν τα δωμάτιά σας είναι να αλλάξετε τη ροή της διάταξης του δωματίου. Αυτό κάνει τα δωμάτια να φαίνονται φιλόξενα και μοναδικά, κάτι που ο σύγχρονος ταξιδιώτης αναζητά σίγουρα όταν ψάχνει online για το ιδανικό ξενοδοχείο.

ΠΗΓΗ: