Η αλυσίδα ξενοδοχείων Westin Hotels & Resorts, που ανήκει στη Marriott International, σε συνεργασία με τη Mauna Kea Resorts ανακοίνωσε το άνοιγμα του The Westin Hapuna Beach Resort μετά από μια εκτεταμένη ανακαίνιση πολλών εκατομμυρίων δολαρίων, με επανασχεδιασμένα δωμάτια και σουίτες, νέες γαστρονομικές προτάσεις και νέους δημόσιους χώρους, καθώς και ολοκαίνουρια πισίνα μόνο για ενήλικες.

       

Το προσεκτικά σχεδιασμένο λόμπι συνδέει τους επισκέπτες με τη μοναδική αίσθηση του χώρου του ξενοδοχείου, που αποπνέει οικειότητα. Ανοικτό και ευάερο, σχεδιασμένο με βιοφιλικό design, υποδεικνύει ότι η σύνδεση με τη φύση, ευνοεί το ευ ζην.

       

       

Ο κατακόρυφος κήπος φέρνει τη χλωρίδα του νησιού σε εσωτερικούς χώρους, ενώ οι διαδραστικοί τοίχοι check-in εκσυγχρονίζουν την εμπειρία της άφιξης.

Τα χρώματα που βρέθηκαν στη φύση ενέπνευσαν την εκλεπτυσμένη παλέτα της διακόσμησης, σε συνδυασμό με τα φυσικά υλικά και τα σχέδια, που προσέθεσαν υφές και στρώσεις στο εσωτερικό design.

Το The Westin Hapuna Beach Resort θα διαθέτει 17 νέες σουίτες και 232 δωμάτια, το καθένα ανασχεδιασμένο για να προάγει την ευεξία και τη χαλάρωση.

 

ΠΗΓΗ: