Το μοναδικό νέο ξενοδοχείο Peppers Silo Hotel του Launceston άνοιξε τις πόρτες του στο κοινό με μια επίσημη εκδήλωση, με περισσότερους από 1000 επισκέπτες και αξιωματούχους που συγκεντρώθηκαν για να τιμήσουν την έναρξη της λειτουργίας του ξενοδοχείου την Παρασκευή 1η Ιουνίου.

Αρχικά δημιουργημένο το 1960, τα κτίσματα αφέθηκαν αχρησιμοποίητα για δεκαετίες μέχρι πριν δύο χρόνια, όταν οι οικοδομικές εργασίες άρχισαν να δίνουν νέα ζωή στο κτίριο, μετατρέποντάς το σε ένα μοναδικό και υπερσύγχρονο ξενοδοχείο.

Ο ανακαινισμένος χώρος είναι τώρα ένα ξενοδοχείο 10 ορόφων και διαθέτει 108 δωμάτια, συμπεριλαμβανομένων 52 δωματίων μέσα στα “σιλό”, εστιατορίου και μπαρ, κλειστού χώρου στάθμευσης, συνεδριακών εγκαταστάσεων έως 500 άτομα και τέλος, ολοκληρωμένου χώρου υποδοχής και λόμπι.

Το Peppers Silo Hotel βρίσκεται σε μια προνομιακή θέση στην άκρη του ποταμού Tamar και κοντά στο πανέμορφο φαράγγι Cataract Gorge, ενώ η ανακατασκευή του κόστισε 25 εκατομμύρια δολάρια. Οι παροχές του ξενοδοχείου περιλαμβάνουν πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο, χαλαρωτικό σπα, παιδική φροντίδα, κομμωτήριο, επιχειρηματικό κέντρο, ιδιωτικές τράπεζες, εστιατόριο και cocktail bar με μοναδική θέα στο υδάτινο περιβάλλον μέχρι το φαράγγι του Cataract Gorge.

Οι επισκέπτες στο εστιατόριο και το μπαρ θα μπορούν να απολαύσουν μοναδικές γεύσεις, όλες τις ώρες της ημέρας, οι οποίες βασίζονται στις γεύσεις της Τασμανίας, υποστηρίζοντας με αυτόν τον τρόπο τους τοπικούς παραγωγούς και αγρότες.

ΠΗΓΗ: