Τοπικά ριζωμένο, αυθεντικά σχεδιασμένο … και το πρώτο εργαστήριο σχεδιασμού ξενοδοχείων για τους επισκέπτες είναι εδώ.

Η KAYAK – η κορυφαία μηχανή αναζήτησης ταξιδιών στον κόσμο – ανακοίνωσε ότι θα ανοίξει το πρώτο της ξενοδοχείο τον Απρίλιο του 2021. Οι επισκέπτες του KAYAK Miami Beach, 52 δωματίων, θα απολαύσουν μια τοπική εμπειρία, που στεγάζεται σε ένα ορόσημο Art Deco του 1934 στο κανάλι Collins , λίγα μόλις βήματα από την παραλία. Η KAYAK θα χρησιμοποιήσει την ιδιοκτησία ως εργαστήριο σχεδιασμού για να δοκιμάσει και να βελτιώσει τις καινοτομίες λογισμικού στον χώρο διαμονής.

Η KAYAK συνεργάστηκε με τη Life House, μια βραβευμένη εταιρεία διαχείρισης τρόπου ζωής, για να διαμορφώσει και να διαχειριστεί την εμπειρία των επισκεπτών και να ζωντανέψει το ξενοδοχείο της.

Για αρχή, η KAYAK θα παρέχει 24ωρη πρόσβαση στο προσωπικό του ξενοδοχείου και υποστήριξη, ειδοποιήσεις για εκδηλώσεις εντός του καταλύματος, ειδοποιήσεις έτοιμες για δωμάτιο, αιτήματα καθαριότητας και άλλα. Οι τεχνολογικές ανέσεις στο KAYAK Miami Beach έχουν σχεδιαστεί για να κάνουν τις διαμονές εξαιρετικά εξατομικευμένες και με ανθρώπινη αλληλεπίδραση όση προτιμούν οι επισκέπτες. Τα περίπτερα στο λόμπι, για παράδειγμα, θα παρέχουν μια ταχεία εμπειρία check-in (με στόχο check-in 60 δευτερολέπτων) ή οι επισκέπτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν την εφαρμογή KAYAK.

Οι συνδεδεμένες τηλεοράσεις στο δωμάτιο προσφέρουν μοναδικό περιεχόμενο κατ ‘απαίτηση, όπως μαθήματα γιόγκα από το τοπικό Green Monkey Yoga, καθώς και πρόσβαση σε υπηρεσίες ροής για ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές και μουσική. Οι κωδικοί QR με δυνατότητα σάρωσης θα επιτρέπουν στους επισκέπτες να επικοινωνούν με τους διαχειριστές του χώρου, καθώς και να βλέπουν ένα ψηφιακό βιβλίο επισκεπτών με λεπτομέρειες του ξενοδοχείου και προτάσεις για δραστηριότητες που πρέπει να κάνουν κατά τη διάρκεια της διαμονής τους.

Ο σχεδιασμός του ξενοδοχείου εμπνέεται από την τοπική αρχιτεκτονική Streamline Moderne και διαθέτει τολμηρή διακόσμηση σε στιλ Deco-esque με αεροπορικές σκιαγραφίες με θέμα την πτήση της KAYAK στις πτήσεις. Μια εκλεκτική συλλογή φωτογραφιών Andy Sweet της δεκαετίας του 1970 που απεικονίζουν τη ζωή στο Μαϊάμι Μπιτς αντιπαρατίθενται με γεωμετρικούς πίνακες και τοιχογραφίες πλακιδίων σε δημόσιους χώρους και δωμάτια.

Τα στοιχεία εσωτερικού σχεδιασμού του KAYAK Miami Beach αποδίδονται σε στρώματα γήινων τόνων με ζεστό καμένο πορτοκαλί (ένα λεπτό χαιρετισμό στο εικονικό πορτοκαλί λογότυπο της ταξιδιωτικής μάρκας), σκονισμένα γκρι και μπλουζ κοσμήματα για να προσφέρουν ένα σύγχρονο, αλλά σπιτικό περιβάλλον.

Η ταράτσα διαθέτει ευρύχωρες σουίτες με βεράντα δίπλα σε ιδιωτικούς χώρους ηλιοθεραπείας μόνο για επισκέπτες και μια μικρή πισίνα με θέα στο κανάλι Collins. Μια περιτριγυρισμένη στέγη σκεπάζει τη μοντέρνα ιδέα μπαρ και εστιατορίου Μέσης Ανατολής, Layla.

Τα δωμάτια στο KAYAK Miami Beach διαθέτουν πολυτελή λευκά είδη Revival New York, αρωματικά προϊόντα περιποίησης Le Labo και κομψά ηχεία Marshall.