Μέρος του προορισμού της Σαουδικής Αραβίας στην Ερυθρά Θάλασσα, αυτό το ιδιωτικό καταφύγιο θα προσφέρει μοναδικές και καθηλωτικές εμπειρίες επισκεπτών.

Η Marriott International ανακοίνωσε τη νέα της συμφωνία με την The Red Sea Development Company για να κάνει το ντεμπούτο του το διακεκριμένο εμπορικό σήμα Ritz-Carlton Reserve στη δυτική ακτή της Σαουδικής Αραβίας. Το Nujuma, ένα καταφύγιο Ritz-Carlton, που αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του το 2023, αναμένεται να αποτελέσει μέρος του πολυαναμενόμενου προορισμού της Ερυθράς Θάλασσας και να προσφέρει μια εξαιρετικά εξατομικευμένη εμπειρία αναψυχής που συνδυάζει τη διαισθητική και εγκάρδια εξυπηρέτηση με την εκπληκτική φυσική ομορφιά και τον ιθαγενή σχεδιασμό. Το Nujuma θα είναι το πρώτο ακίνητο της μάρκας στη Μέση Ανατολή και θα ενταχθεί σε μια αποκλειστική συλλογή πέντε μόνο αποθεμάτων Ritz-Carlton παγκοσμίως.

Το Nujuma θα βρίσκεται σε ένα παρθένο σύνολο ιδιωτικών νησιών, που αποτελούν μέρος του συμπλέγματος νησιών Blue Hole της Ερυθράς Θάλασσας. Περιτριγυρισμένο από παρθένα φυσική ομορφιά και σχεδιασμένο για να συνδυάζεται άψογα με το περιβάλλον, το θέρετρο αναμένεται να διαθέτει 63 βίλες ενός έως τεσσάρων υπνοδωματίων με νερό και παραλία. Τα σχέδια περιλαμβάνουν επίσης μια σειρά από πολυτελείς ανέσεις και εξαιρετικές υπηρεσίες, όπως ένα πολυτελές σπα, πισίνες, πολλούς χώρους μαγειρικής, χώρο λιανικής πώλησης και μια ποικιλία άλλων προσφορών αναψυχής και ψυχαγωγίας.

Το Ritz-Carlton Reserve προσφέρει μια πλήρη απόδραση στο απροσδόκητο: μια ιδιωτική και μεταμορφωτική ταξιδιωτική εμπειρία που επικεντρώνεται στην ανθρώπινη σύνδεση και συγκεντρώνει μοναδικά στοιχεία της τοπικής κουλτούρας, κληρονομιάς και περιβάλλοντος. Για τους πιο απαιτητικούς ταξιδιώτες που αναζητούν μια ξεχωριστή και πολυτελή απόδραση, τα καταλύματα του Reserve είναι κρυμμένα σε επιλεγμένες γωνιές του κόσμου, με κομψά, χαλαρά και οικεία περιβάλλοντα που συνδυάζουν γηγενείς γεύσεις με εξαιρετική απόκριση και εξατομικευμένη εξυπηρέτηση. Τα τρέχοντα ακίνητα του Ritz-Carlton Reserve βρίσκονται στην Ταϊλάνδη, την Ιαπωνία, την Ινδονησία, το Πουέρτο Ρίκο και το Μεξικό.

Ο προορισμός αναμένεται επίσης να περιλαμβάνει 18 επώνυμες κατοικίες Ritz-Carlton Reserve, προσφέροντας στους ιδιοκτήτες μια μοναδική εμπειρία διαβίωσης.

Το Red Sea Project είναι ένα φιλόδοξο έργο αναγεννητικού τουρισμού, που καλύπτει 28.000 τετραγωνικά χιλιόμετρα στη δυτική ακτή της Σαουδικής Αραβίας, εκ των οποίων λιγότερο από το ένα τοις εκατό θα αναπτυχθεί. Ο προορισμός αναμένεται να προσφέρει ένα νέο είδος ξυπόλητης εμπειρίας πολυτέλειας και αναπτύσσεται με τα υψηλότερα πρότυπα βιωσιμότητας. Η ανάπτυξη περιλαμβάνει ένα αρχιπέλαγος με περισσότερα από 90 ανέγγιχτα φυσικά νησιά, καθώς και αδρανή ηφαίστεια, σαρωτικούς αμμόλοφους της ερήμου, βουνά και ρέματα και περισσότερα από 1.600 μνημεία πολιτιστικής κληρονομιάς.