Η andBeyond είναι έτοιμη να ανοίξει το πρώτο της κατάλυμα πέραν της Αφρικής, το επονομαζόμενο andBeyond Vira Vira, την 1η Σεπτέμβρη του τρέχοντος έτους, στη Χιλή.

Το ξενοδοχείο θα αποτελεί ιδανικό προορισμό για τους λάτρεις της περιπέτειας, αφού θα προσφέρονται δραστηριότητες όπως για παράδειγμα, μεταξύ άλλων, ιππασία, βόλτες με το ελικόπτερο κλπ. Στο ξενοδοχείο αυτό συμπεριλαμβάνονται, επίσης, ένα εστιατόριο με προϊόντα κατευθείαν από τη φύση, δραστηριότητες και για τους μικρούς επισκέπτες καθώς και μια υπαίθρια τραπεζαρία.

Χθες & Σήμερα

         
                                        Χθες                                                                           Σήμερα

Η andBeyond ένοιξε ξανά το Masai Mara τον Μάρτιο του 2018, ύστερα από μια πλήρη ανακαίνιση. Το κατάλυμα πλέον περιλαμβάνει και χώρο για μασάζ, γυμναστήριο, καφέ και μπαρ, οικογενειακή σουίτα, σαφάρι και πισίνα με απέραντη θέα.

                   
                                   Χθες                                                                     Σήμερα

Στην επαρχία KwaZulu-Natal της Νότιας Αφρικής, το φιλόξενο, 6 σουιτών, andBeyond Phinda Vlei Lodge άνοιξε ξανά τις πόρτες του και αυτό ύστερα από ανακαίνιση. Πλέον, η νέα εμφάνιση του χώρου είναι εμπνευσμένη από την τοπική χλωρίδα, όπως το ζαχαροκάλαμο.

        
                                        Χθες                                                                           Σήμερα 

Ακόμη, ύστερα από μια πλήρη ανακαίνιση, το HomesteadBeyond Phinda στη Νότιο Αφρική θα ανοίξει ξανά την 1η Σεπτεμβρίου. Αυτή η βίλα ιδιωτικής χρήσης θα προσφέρει στους ταξιδιώτες μια εντελώς μοναδική και ιδιωτική εμπειρία σαφάρι, ιδανική για οικογενειακές ή ομαδικές εξορμήσεις.

ΠΗΓΗ: