Η W Hotels φέρνει το ζωντανό στυλ της στη Μαλαισία, προσθέτοντας ένα σύγχρονο θαύμα στην πόλη της νοτιοανατολικής Ασίας.

W

Τα W Hotels παγκοσμίως, μέλος της Marriott International, ανακοίνωσαν πρόσφατα τη δημιουργία του W Kuala Lumpur, σηματοδοτώντας το πρώτο ξενοδοχείο της επωνυμίας στη Μαλαισία. Το W Kuala Lumpur, που ανήκει στην Tropicana Corporation Berhad, ανοίγει τις πόρτες του στην καρδιά της πρωτεύουσας, λίγα μόλις βήματα από τους παγκοσμίου φήμης δίδυμους πύργους Petronas. Με τολμηρό, καινοτόμο σχεδιασμό, το W Kuala Lumpur βυθίζει τους επισκέπτες στην άγρια ​​πλούσια βλάστηση της πόλης, την παγκοσμίως γνωστή κουζίνα, την αιώνια ιστορία και την αυξανόμενη όρεξη για παιχνιδιάρικη πολυτέλεια.

W

Στο W Hotel, όπως και σε ολόκληρη την πόλη, η φύση αντιπαρατίθεται με την αρχιτεκτονική με ψηλούς ουρανοξύστες που αναδύονται από το θόλο του πράσινου. Πέρα από τις αντιπαραθέσεις της πόλης, η Κουάλα Λουμπούρ φιλοξενεί ένα πολυπολιτισμικό μίγμα, διεθνούς κλάσης, κουζίνας και δημιουργικότητας, αποτελώντας το ιδανικό σημείο για το ντεμπούτο της επωνυμίας στη Μαλαισία.

Το W Kuala Lumpur συνδυάζει ένα ανεξάντλητο μίγμα παλιών και νέων χρωμάτων, αρώματα και ήχους που συνδυάζονται αβίαστα μαζί σε ένα πολιτιστικό πανηγύρι για τις αισθήσεις. Ένα ξεχωριστό χαρακτηριστικό σχεδιασμού στο W Kuala Lumpur είναι το εικονοστοιχείο ή τελεία. Είναι έξυπνα ενσωματωμένο σε όλο το ξενοδοχείο και χρησιμοποιείται για να δημιουργήσει μια μεγαλύτερη και εντυπωσιακότερη εικόνα, εμπνευσμένη από μια ευρύτερη πολυπολιτισμική Μαλαισία. Κατά την άφιξη, οι επισκέπτες είναι ευπρόσδεκτοι από τα παραδοσιακά μπατίκ μοτίβα, φόρος τιμής στα αρχαία έργα τέχνης της περιοχής, σε συνδυασμό με κομψές μεταλλικές λεπτομέρειες. Η άφθονη “πράσινη” ζωή της πόλης αντιπροσωπεύεται και μέσα στο χώρο με πολυελαίους δημιουργημένους από μπαμπού.

W

Το W Kuala Lumpur διαθέτει 150 κομψά δωμάτια και σουίτες, όπως δύο σουίτες WOW και την πλούσια σουίτα Extreme WOW Suite. Όλα τα δωμάτια και οι σουίτες του W Kuala Lumpur ενσωματώνουν τόσο τα παραδοσιακά όσο και τα σύγχρονα στοιχεία της πόλης δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό περιβάλλον.

Το ξενοδοχείο, φυσικά, ολοκληρώνεται με τους τεραστίων διαστάσεων συνεδριακούς χώρους και χώρους εκδηλώσεων, όπως και με τα εστιατόρια και μπαρ που περιμένουν τους επισκέπτες να απολαύσουν το γεύμα τους ή το ποτός καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Τέλος, οι επισκέπτες, είτε ταξιδεύουν για επαγγελματικούς είτε για λόγους αναψυχής θα έχουν τη δυνατότητα να χαλαρώσουν στο κέντρο ευεξίας και spa αλλά και να διατηρήσουν τη φόρμα τους στο πλήρως εξοπλισμένο 24ωρο γυμναστήριο του W Kuala Lumpur.

W

 

ΠΗΓΗ: