Η Unbound Collection by Hyatt Brand φέρνει την πολυτελή εμπειρία στο ιστορικό τοπίο της Ιαπωνίας. Το πρώτο έργο στην Ιαπωνία για την The Unbound Collection by Hyatt Brand θα προσελκύσει τόσο τους ταξιδιώτες όσο και τους λάτρεις των μηχανοκίνητων σπορ.

Unbound Collection

Η Hyatt Hotels Corporation ανακοίνωσε ότι μια θυγατρική της Hyatt έχει συνάψει συμφωνία διαχείρισης με την Towa Real Estate Co. Ltd., θυγατρική του ομίλου TOYOTA, για την ανάπτυξη ενός ξενοδοχείου 120 δωματίων στο ιστορικό Fuji Speedway circuit. Σχεδιασμένο για να ανοίξει το 2022, το έργο θα είναι το πρώτο στην Ιαπωνία υπό τη συλλογή The Unbound Collection by Hyatt και το πρώτο ξενοδοχείο στον κόσμο που θα κατασκευαστεί από την Towa Real Estate.

“Είμαστε ενθουσιασμένοι που βλέπουμε για πρώτη φορά τη συλλογή της Unbound Collection by Hyatt στην Ιαπωνία με ένα έργο στο Fuji Speedway, έναν εικονικό προορισμό για τους οπαδούς των μηχανοκίνητων σπορ σε ολόκληρο τον κόσμο, που αναζητούν μια πολυτελή εμπειρία”, δήλωσε ο David Udell, , Hyatt Hotels Corporation. «Επειδή επιδιώκουμε να επεκτείνουμε το εμπορικό σήμα της Hyatt στην Ιαπωνία, είμαστε ενθουσιασμένοι που συνάπτουμε μια συμφωνία διαχείρισης με την εταιρεία του ομίλου TOYOTA, Towa Real Estate, καθώς χτίζει το πρώτο της ξενοδοχείο”.

Οι παροχές του ξενοδοχείου θα περιλαμβάνουν πολλά εστιατόρια και μπαρ με εξαιρετική κουζίνα, καθώς και εσωτερική πισίνα, γυμναστήριο και σπα. Το εσωτερικό του ξενοδοχείου θα διαθέτει ένα μουσείο αυτοκινήτων με μια καινοτόμο παρουσίαση των αξιοθέατων του χώρου που παρουσιάζουν την ιστορική σημασία του Fuji Speedway. Αντικείμενα, όπως τα σπάνια ιστορικά αυτοκίνητα και άλλες μουσείο-αξιόλογες συλλογές θα παρέχουν μια ασυνήθιστη εμπειρία που οι πελάτες πάντα περιμένουν από τη συλλογή The Unbound Collection by Hyatt.

Το ξενοδοχείο θα διαθέτει περίπου 120 όμορφα σχεδιασμένα δωμάτια και σουίτες με επιφάνεια τουλάχιστον 45 τετραγωνικών μέτρων, μία ευέλικτη αίθουσα δεξιώσεων 500 τετραγωνικών μέτρων και έναν συνεδριακό χώρο 200 τετραγωνικών ποδιών. Αυτές οι εξαιρετικές εγκαταστάσεις θα τοποθετήσουν το ξενοδοχείο ως ιδανικό χώρο για συναντήσεις και εκδηλώσεις που θα αφήσουν ιστορία.

ΠΗΓΗ: