Η Mantra Group φαίνεται να ολοκλήρωσε πρόσφατα την ανακαίνιση του George Hotel του Σίδνεϊ, μια ανακαίνιση που κόστισε 3 εκατομμύρια δολάρια.

Τα 160 studios και διαμερίσματα ενός ή δύο υπνοδωματίων διαθέτουν, πλέον, νέα και πανέμορφη επίπλωση και σύγχρονα και κομψά έπιπλα, με τους διαδρόμους και το φουαγιέ ντυμένο με σκουρόχρωμο ξύλο και σύγχρονες ταπετσαρίες και πολλές διαφορετικές αποχρώσεις.

Με την ανακαίνιση, οι επισκέπτες θα μπορούν να απολαύσουν πέρα από τη θέα, και την καλύτερη δυνατή εμπειρία με τα ομορφότερα χρώματα και τα εντυπωσιακά έπιπλα, τελευταία λέξη του design.

Ο χώρος του σαλονιού σε κάθε διαμέρισμα διαθέτει, πλέον, άνετους καινούριους καναπέδες, που προσκαλούν τους επισκέπτες να χαλαρώσουν, τεράστια παράθυρα, από το δάπεδο ως την οροφή και, φυσικά, μοναδικά έργα τέχνης εμπνευσμένα από την Ασία.

Το ξενοδοχείο βρίσκεται στη 653 George Street, δηλαδή μόλις ένα οικοδομικό τετράγωνο μακριά από την Chinatown, το Capitol Theatre και πολύ κοντά σε πολλά επαγγελματικά κτίρια στο κέντρο του Σίδνεϊ, κάτι που το καθιστά ιδανικό προορισμό τόσο για εκείνους που ταξιδεύουν για λόγους επαγγελματικούς όσο και για αναψυχή.

Όλα τα κλιματιζόμενα διαμερίσματα και δωμάτια του ξενοδοχείου, διαθέτουν πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και εγκαταστάσεις καθαριότητας, π.χ. πλυντήριο, τηλεόραση τελευταίας τεχνολογίας, ελεύθερη πρόσβαση στο Διαδίκτυο, ενώ όλοι όσοι βρίσκονται στους τελευταίους ορόφους θα μπορούν να απολαύσουν τη μοναδική και ιδιαίτερη θέα όλης της πόλης.

ΠΗΓΗ: