Η Luxury Collection Hotels & Resorts, μέλος της Marriott International, ανακοίνωσε πρόσφατα ότι το Perry Lane Hotel, ένα πολυτελές ξενοδοχείο συλλογής, στη Savannah είναι πλέον ανοιχτό και δέχεται κρατήσεις.

Το ξενοδοχείο βρίσκεται στην καρδιά της ιστορικής περιοχής της πόλης, και αποτελεί το πρώτο ξενοδοχείο στην πολυτελή συλλογή του ομίλου στην Savannah και προσφέρει στους ταξιδιώτες μια σύγχρονη εμπειρία πολυτελείας σε έναν προορισμό γεμάτο πλούσια ιστορία.

Το νέο Perry Lane Hotel είναι το όραμα μια φανταστικής μούσας, της Adelaide Harcourt, της οποίας η εμπειρία ζωής, τα ταξίδια και η αγάπη της για τη Savannah ενέπνευσαν τη σχεδίαση και τη συλλεκτική τέχνη του ξενοδοχείου. Χτισμένο για να αντικατοπτρίζει την αισθητική των παραδοσιακών αρχοντικών της περιοχής, ενώ την εξισορροπεί με την σύγχρονη πραγματικότητα.

Τα στοιχεία του design που κοσμούν τις 12 σουίτες του ξενοδοχείου, μαζί με μια συλλογή από χάρτες, ταξιδιωτικά μνημεία και αντίκες. Τα τεράστια παράθυρα των δωματίων επιτρέπουντο φυσικό φως να μπαίνει και να διαχέεται στο χώρο, ενώ τα μοναδικά έργα τέχνης αναβαθμίζουν τον χώρο και προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία.

Πέραν των μοναδικών δωματίων, το ξενοδοχείο προσφέρει εστιατόρια, μπαρ, πισίνα, και τεραστίων διαστάσεων αίθουσες εκδηλώσεων και συνεδριάσεων, ώστε να εξυπηρετούνται τόσο οι ταξιδιώτες αναψυχής όσο και οι επαγγελματίες.

Source :