Η Hyatt επεκτείνεται στην καρδιά του Κολοράντο με το νέο Grand Hyatt Hotel Vail. Το Grand Hyatt Vail σηματοδοτεί το πρώτο πολυτελές θέρετρο βουνού των Ηνωμένων Πολιτειών.

Grand Hyatt Vail

Η Hyatt Hotels Corporation ανακοίνωσε το άνοιγμα της πολυτελούς μονάδας Grand Hyatt Vail, σηματοδοτώντας το δεύτερο ξενοδοχείο Grand Hyatt στο Κολοράντο και το πρώτο ξενοδοχείο Grand Hyatt σε έναν προορισμό ορεινού θερέτρου των ΗΠΑ. Το θέρετρο ski-in / ski-out των 285 δωματίων βρίσκεται στη βάση του βουνού Vail στις όχθες του κόλπου Gore και προσφέρει στους επισκέπτες το δικό τους ανελκυστήρα σκι για εύκολη πρόσβαση σε σκι και σνόουμπορντ παγκόσμιας κλάσης.

Το ξενοδοχείο βρίσκεται στην καρδιά της κοιλάδας Vail μέσα στη συνοικία Cascade Village και διαθέτει θαρραλέα, ζωντανή αρχιτεκτονική εμπνευσμένη από την γραφική τοπική και φιλόξενη εξυπηρέτηση, με αποκλειστικές ανέσεις ιδανικές τόσο για τους ταξιδιώτες αναψυχής όσο και για τους επαγγελματίες.

Grand Hyatt Vail

Σχεδιασμένο από την αναγνωρισμένη επιχείρηση LEO A DALY, το Grand Hyatt Vail ολοκλήρωσε μια ανανεωμένη ανακαίνιση πολλών εκατομμυρίων δολαρίων. Τα μοντέρνα δωμάτια και οι κοινόχρηστοι χώροι του ξενοδοχείου, επηρεασμένοι από τα γύρω βουνά της περιοχής και τους κοινόχρηστους χώρους, προσφέρουν στους επισκέπτες ένα ανυψωμένο σύγχρονο καταφύγιο με καθαρές γραμμές, απαλές καμπύλες και υποτονικές μορφές με πλούσια υφή ξύλου, πέτρας και δερμάτων.

Τα έργα τέχνης του ξενοδοχείου και τα μοναδικά σημεία επαφής εσωτερικού σχεδιασμού αποδίδουν φόρο τιμής στην τοπική αμερικανική φυλή The Southern Ute μέσω τοπικών καλλιτεχνών και τεχνιτών. Τα εντυπωσιακά παράθυρα από το δάπεδο έως την οροφή και η στοχαστική χρήση του φωτισμού και των φυσικών υλικών υποκινούν τους ταξιδιώτες να συνεχίσουν την περιπέτεια.

Με περισσότερα από 30.000 τετραγωνικά πόδια εσωτερικών και εξωτερικών χώρων συναντήσεων και χώρο εκδηλώσεων, η ιδιοκτησία προσφέρει ένα εξαιρετικό χώρο για όλα. Το ακίνητο διαθέτει επίσης το Vail Residences στο Cascade Village, που αποτελείται από 84 ενοικιαζόμενα σπίτια πολλών εκατομμυρίων δολαρίων που θα διαχειρίζεται η Hyatt. Πριν μετονομαστεί σε Grand Hyatt Vail, το ξενοδοχείο λειτουργούσε ως Hotel Talisa.

Grand Hyatt Vail

Το Spa στο Grand Hyatt Vail προσφέρει 10 άρτια εξοπλισμένα δωμάτια θεραπείας με θεραπείες εμπνευσμένες από τη φύση, μια ήσυχη αίθουσα χαλάρωσης με θέα στο Gore Creek και τα κοντινά βουνά, ένα πολυτελές σαλόνι full-service, μπουτίκ spa λουτρών και πολλά άλλα. Το Spa οδηγεί στην πισίνα υπερχείλισης του κολπίσκου, το υδρομασάζ και τα τζάκια.

Η ιδιοκτησία διαθέτει το ανεξάρτητο Aria Club 58.000 τετραγωνικών ποδιών, το οποίο θα διαχειρίζεται το Grand Hyatt Vail. Το The Aria Club είναι το μεγαλύτερο γυμναστήριο στο Vail, το οποίο προσφέρει πλήρες εξοπλισμό cardio, μαθήματα γυμναστικής σε ομάδα, προσωπική εκπαίδευση και εξωτερική πισίνα αλατιού και χώρο ηλιοθεραπείας. Το Grand Hyatt Vail συνεργάζεται με το Venture Sports, το οποίο εκμεταλλεύεται την πίστα σκι και παρέχει εξοπλισμό στο ξενοδοχείο για όλους τους τύπους υπαίθριων περιπετειών. Η τοποθεσία προσφέρει πρόσβαση σε μερικά από τα πιο γραφικά μονοπάτια πεζοπορίας και ορεινής ποδηλασίας, καθώς και rafting, golf και πολλά άλλα.

ΠΗΓΗ: