Η Marriott International και η Majid Al Futtaim προσφέρουν νέα εμπειρία φιλοξενίας στο Ντουμπάι με τη δημιουργία του Aloft City Centre Deira.

aloft

Η Marriott International ανακοίνωσε πρόσφατα το άνοιγμα του Aloft City Centre Deira, το τρίτο ακίνητο της Aloft, που είναι σχεδιασμένο από την εταιρεία, στην ηλιόλουστη πόλη του Ντουμπάι. Το Aloft City Centre Deira, που ανήκει και αναπτύσσεται από τον Majid Al Futtaim, βρίσκεται στο πολιτιστικό κέντρο του Ντουμπάι και είναι το πρώτο ξενοδοχείο στην περιοχή που προσφέρει κινηματογραφικές σουίτες, δίπλα στην οθόνη OUTDOOR του VOX Cinemas.

Aloft

Η Aloft συνεχίζει να επαναπροσδιορίζει την παραδοσιακή εμπειρία του ξενοδοχείου στην περιοχή και το Aloft City Centre Deira φέρνει μια νέα εμπειρία στη Deira, παρέχοντας ένα χώρο συγκέντρωσης που θα εμπνεύσει τόσο τους ταξιδιώτες αναψυχής όσο και τους επαγγελματίες. Το Aloft City Centre Deira αποτελεί μαρτυρία για τη μοναδική προσφορά ολοκληρωμένων προορισμών, η οποία συνδυάζει την βραβευμένη φιλοξενία, τις αγορές και την ψυχαγωγία δημιουργώντας αξέχαστες εμπειρίες για τους επισκέπτες του ξενοδοχείου.

Aloft

Το Aloft City Centre Deira προσφέρει μια νέα προσέγγιση από το παραδοσιακό τοπίο του ξενοδοχείου με έμφαση σε μια ζωντανή κοινωνική σκηνή στο ξενοδοχείο, μοντέρνο σχεδιασμό, καινοτόμο προγραμματισμό μουσικής και προσεγμένη τεχνολογία που ενσωματώνεται για να βελτιώσει την εμπειρία του επισκέπτη.

Άμεσα συνδεδεμένο με το κέντρο της πόλης Deira, το Aloft διαθέτει 304 δωμάτια και σουίτες, συμπεριλαμβανομένων τεσσάρων σουϊτών με κινηματογραφικά σκηνικά, όπου οι λάτρεις του κινηματογράφου θα μεταφερθούν άμεσα στον μαγικό κόσμο των ταινιών. Τα θέματα σουίτας περιλαμβάνουν το Bollywood, το Hollywood, το Agent House κλπ.

Aloft

Το Aloft City Centre Deira φέρνει έξι καινοτόμες και φρέσκες ιδέες για φαγητό καθώς και κοινωνικούς χώρους στο ξενοδοχείο, όπως το Han Shi Fu – σύγχρονο κινεζικό και ασιατικό gastropub και εστιατόριο από την βραβευμένη ομάδα που εισήγαγε το Din Tai Fung στο Ντουμπάι.  Άλλες προσφορές περιλαμβάνουν το The Canteen, το οποίο σερβίρει “γεύματα σε πακέτο”, καθώς και μια εξουσιοδοτημένη εμπειρία παρακολούθησης ταινιών OUTDOOR για τους κινηματογράφους VOX Cinemas, όπου οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν ταινίες με απόλυτη πολυτέλεια και άνεση μαζί με την επιλογή τροφίμων και ποτών.

Aloft

Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να επισκεφτούν τον υπαίθριο χώρο εκδηλώσεων του ξενοδοχείου, για επαγγελματικές και κοινωνικές εκδηλώσεις, ενώ μπορούν να διατηρηθούν σε φόρμα στο  24ωρο γυμναστήριο και  την πισίνα υπερχείλισης με την εκπληκτική θέα στην πόλη, του Aloft City Centre Deira.

aloft aloft aloft

ΠΗΓΗ: