Η AC Hotels by Marriott, μια από τη πλέον σύγχρονες ευρωπαϊκές επωνυμίες ξενοδοχείων, έκανε πρόσφατα το ντεμπούτο της στον Καναδά, με την δημιουργία του AC Hotel Montreal Centre- Ville, προσφέροντας ένα ξεκάθαρο αστικό περιβάλλον συνδυάζοντάς το με το σύγχρονο design και την πολυπολιτισμικότητα.

Το AC Hotel Montreal προστίθεται, λοιπόν, στο ήδη τεράστιο κατάλογο ξενοδοχείων της επωνυμίας, και βρίσκεται στην Καρδιά του Μόντρεαλ, λίγα βήματα μακριά από Quartier des Spectacles, το συνεδριακό κέντρο Palais des Congres de Montreal και μόλις δύο οικοδομικά τετράγωνα από το Παλιό Μόντρεαλ. Με λίγα λόγια, βρίσκεται στην ιδανικότερη τοποθεσία τόσο για επαγγελματίς όσο και για εκείνους που ταξιδεύουν για λόγους αναψυχής.

“ Είμαστε στην ευχάριστη θέση να υποδεχτούμε το πρώτο ξενοδοχείο της καναδικής ιδιοκτησίας της AC Hotels by Marriott στο Μόντρεαλ”, δήλωσε ο Don Cleary, Πρόεδρος της Marriott International, στον Καναδά. “Το AC Hotel Montreal Centre Ville παραμένει πιστό στη φιλοσοφία της επωνυμίας, η οποία επικεντρώνεται στην δημιουργία μοναδικών στιγμών εμπειρίας λόγω του design, υπενθυμίζοντας στους επαγγελματίες, και όχι μόνο, να ηρεμήσουν και να ζήσουν το παρόν”.

Το ξενοδοχείο αυτό της AC Hotels βρίσκεται σε ένα νεόκτιστο κτίριο 35 ορόφων, και καταλαμβάνει τους 12 πρώτους ορόφους, ενώ στους υπόλοιπους υπάρχουν πολυτελή διαμερίσματα. Το ξενοδοχείο δημιουργήθηκε με κριτήρια τη δημιουργικότητα, την ευκολία και την ευχαρίστηση σε ένα ταξίδι και την επιχειρηματικότητα, και προτίθεται να εξυπηρετήσει όλους εκείνους που βρίσκονται συνεχώς έξω για επαγγελματικούς λόγους, κυρίως, μέσω του εκλεπτυσμένης ευρωπαϊκής αισθητικής, τις καινοτομίες που σχετίζονται με το ποτό και το φαγητό αλλά και την έξυπνη εξυπηρέτηση.

Το ξενοδοχείο προσφέρει 169 κομψά υπερμεγέθη δωμάτια, με ξύλινο δάπεδο, μεγάλα ντουζ, παράθυρα από το δάπεδο ως την οροφή, και πολλές ακόμη τεχνολογικές παροχές. Οι επισκέπτες εδώ θα μπορούν να ξεκουραστούν, να χαλαρώσουν, να δειπνήσουν αλλά και να εργαστούν σε ένα σύγχρονο περιβάλλον, σε μια προνομιακή τοποθεσία στο κέντρο της πόλης.

Πέραν των εξαιρετικών δωματίων, το ξενοδοχείο θα προσφέρει επίσης εξαιρετική κουζίνα, με το εστιατόριο να υιοθετεί την μοναδική Ευρωπαϊκή κουζίνα με πολλές παραλλαγές. Ακόμη, προσφέρονται συνεδριακές αίθουσες και αίθουσες εκδηλώσεων, επαγγελματικών και μη, αλλά και για τις ιδιαίτερες στιγμές χαλάρωσης υπάρχει και η πισίνα, στον δωδέκατο όροφο με την μοναδική πανοραμική θέα, σε συνδυασμό με σάουνα, γυμναστήριο, και εξωτερικό χώρο για ακόμη περισσότερη θέα.

ΠΗΓΗ: