Το ξενοδοχειακό Brand Moxy της Marriott International κάνει το ντεμπούτο του στη Γεωργία με το άνοιγμα του Moxy Tbilisi.

Το διασκεδαστικό, σημασιολογικό και νεανικό πνεύμα του Moxy αντικατοπτρίζεται στον συνδυασμό του τολμηρού σχεδιασμού και του οικονομικά προσιτού στυλ, όπου η κοινωνικοποίηση βρίσκεται στο επίκεντρο της εμπειρίας.

Η εμπειρία του Moxy Tbilisi ξεκινάει με ένα φωτεινό, ευάερο και ζωντανό λόμπι, που διαθέτει μοντέρνα έπιπλα που προσκαλούν τους επισκέπτες να χαλαρώσουν, και να “συνδεθούν” με τους φίλους τους. Το λόμπι εκτός από το check-in του ξενοδοχείου, είναι και το μπαρ, που καλωσορίζει τον επισκέπτη με ένα δωρεάν «Got Moxy» κοκτέιλ κατά την άφιξή του.

Το Living Room του Moxy Tbilisi είναι στο επίκεντρο, προσφέροντας στους επισκέπτες δημιουργικούς τρόπους να δουλέψουν και να διασκεδάσουν.

      

Τα δάπεδα από σκυρόδεμα, οι τοίχοι γεμάτοι με ενδιαφέρουσες τέχνες και οι διασκεδαστικές αναφορές στον τοπικό πολιτισμό συμπληρώνονται από το φωτισμό και τους έντονους χρωματικούς τόνους. Οι πρώτες ύλες συγχωνεύονται με οργανικές γραμμές στους κοινόχρηστους χώρους.

Τα 130 σύγχρονα υπνοδωμάτια του ξενοδοχείου, που κυμαίνονται από Standard έως Family size, είναι εξοπλισμένα με τοίχους που μειώνουν τον ήχο, τηλεοράσεις επίπεδης οθόνης LCD 42 ιντσών, άνετα κρεβάτια και δερμάτινες πολυθρόνες.

      

Ο σχεδιασμός είναι λειτουργικός, ευέλικτος και ξεκάθαρος με απλές προσεγμένες πινελιές, όπως ράφια από γυαλί και ανοιχτούς χώρους αποθήκευσης, αντί για μια παραδοσιακή ντουλάπα. Κάθε υπνοδωμάτιο κάνει μια “δήλωση” με ένα διασκεδαστικό και τεράστιο κομμάτι τέχνης, ενώ τα ευρύχωρα κομψά μπάνια διαθέτουν φωτεινό ροζ στεγνωτήρα μαλλιών, ντους υψηλής πίεσης και μεγάλους καθρέφτες.

 

ΠΗΓΗ: