Το White Walker από τον Johnnie Walker ήρθε πάνω στην ώρα, τώρα που όλοι περιμένουν την όγδοη σεζόν της δημοφιλούς σειράς.

walker

Ένα χρόνο μετά τη σύνδεση με τον Tom Dixon, ο Johnnie Walker συνεργάστηκε με το HBO και το Game of Thrones για ένα νέο ποτό βασισμένο στη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά. Γνωστό ως White Walker, το νέο προϊόν Johnnie Walker και Game of Thrones λέγεται ότι φέρει νότες καραμελωμένης ζάχαρης, βανίλιας και κόκκινων μούρων.

Σύμφωνα με ένα δελτίο τύπου, αυτά τα limited edition ουίσκι εμπνέονται από τους εικονικούς χαρακτήρες και τον φανταστικό κόσμο του Westeros. Είναι εδώ για να ανεβάσουν την αδρεναλίνη των οπαδών κατά τη διάρκεια της αναμονής τους για την όγδοη και την τελική σεζόν. Η όγδοη σεζόν, που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον Απρίλιο, αναμένεται να έχει μεγάλη απήχηση αφού έχει να προβληθεί από τον Ιούλιο του 2017.

walker

Ο Jeff Peters, αντιπρόεδρος της Licensing & Retail στο HBO λέει: «Γνωρίζαμε ότι υπήρχε έντονη όρεξη για ένα ουίσκι Game of Thrones και μόλις είδαμε το όραμα από τον Johnnie Walker για έναν τρόπο συνεργασίας, ξέραμε ότι η ιδέα ήταν τέλεια και ο σωστός χρόνος ήταν τώρα . Από την αρχή, οι δημιουργοί κατάλαβαν ότι θέλαμε να φτιάξουμε κάτι ξεχωριστό και το έχουν πετύχει με το White Walker από τον Johnnie Walker. Είμαστε σίγουροι ότι οι οπαδοί θα απολαύσουν αυτό το νόστιμο ουίσκι καθώς περιμένουν για την όγδοη σεζόν.

Το White Walker κατασκευάστηκε με απλές βύνη από Clynelish και Cardhu και προορίζεται να καταναλωθεί παγωμένο, φρέσκο ​​από την κατάψυξη. Ο ειδικός του ουίσκι George Harper και μια μικρή ομάδα ειδικών στις μίξεις του Johnnie Walker λέγεται ότι ήταν υπεύθυνοι για τη δημιουργία του ποτού. Συνολικά, οκτώ μίγματα σκωτσέζικου single malt ουίσκι από το Game of Thrones πρόκειται να κυκλοφορήσουν.

walker

Η εμφιάλωση στοχεύει να φέρει τους καταναλωτές στο Frozen North με έναν παγωμένο λευκό και μπλε σχεδιασμό μαζί με τον εικονικό Johnnie Walker Striding Man. Τώρα εμφανίζεται με πανοπλία για να ταιριάζει στις τάξεις των δυνάμεων του Night King. Με τη χρήση της τεχνολογίας μελάνης που είναι ευαίσθητη στη θερμοκρασία, οι οπαδοί θα θυμούνται ότι ο “Χειμώνας είναι εδώ” από μια απροσδόκητη γραφική παγωμένη αποκάλυψη στο μπουκάλι όταν παγώσει.

Πηγή: wineoutlet.gr – Ενημέρωση για τα καλύτερα Ελληνικά κρασιά και online αγορά

ΠΗΓΗ: