Από τις 17 Μαΐου η Κηφισιά απέκτησε ένα νέο γαστρονομικό προορισμό, καθώς άνοιξε τις πόρτες του το all-day dining concept εστιατόριο Nobilis.

Το Nobilis είναι το εστιατόριο του ολοκαίνουργιου ξενοδοχείου SAY στο Κεφαλάρι και αποτελείται από τρεις χώρους, που ήρθαν για να προσθέσουν στην περιοχή “a true feeling of Nobility”.


Το μενού υπογράφει η βραβευμένη Chef Κωνσταντίνα Φάκλαρη, είναι εμπνευσμένο από την ελληνική μαγειρική παράδοση και τη μεσογειακή φιλοσοφία, και χαρακτηρίζεται από τις άριστες επιλεγμένες πρώτες ύλες από μικρούς παραγωγούς, την τεχνική αρτιότητα και τη λεπτομέρεια κατά την προετοιμασία του τελικού πιάτου.

Από τις 7 π.μ., η μέρα ξεκινάει στο Nobilis με farm-to-table breakfast buffet και συνεχίζει με à la carte lunch menu. Η dining εμπειρία του Nobilis συνεχίζεται στην καταπράσινη όαση της Garden Brasserie, ένα εσωτερικό αίθριο με θέα στο μαγευτικό κήπο. Οι φιλοξενούμενοι έχουν τη δυνατότητα να χαλαρώσουν απολαμβάνοντας την ιδιαίτερη αισθητική σε μια cozy γαλλική ατμόσφαιρα και ανακαλύπτοντας gourmet επιλογές από light dishes, φρέσκιες σαλάτες, χειροποίητες πίτες, premium coffee, organic herbal tea, καθώς και πολλές ετικέτες εκλεκτών κρασιών.

       

Οι καλοκαιρινές βραδιές απογειώνονται στo Roof Top Bar που βρίσκεται στον 4ο όροφο του SAY. Η απαράμιλλη πανοραμική θέα σε συνδυασμό με την πιο ενημερωμένη συλλογή από premium ποτά, δροσιστικά signature cocktails και εκλεκτά κρασιά, τα οποία μπορούν να συνοδευτούν από deli-style πιάτα, ολοκληρώνουν το υπέροχο γαστρονομικό ταξίδι.