Πολύ πριν η Σαντορίνη γίνει γνωστή ως ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς στον κόσμο, η Οία ήταν ένα μικρό χωριό με 306 κατοίκους, στο βόρειο άκρο της καλντέρας. Το Lauda, ​​χτισμένο σε αυτόν τον βράχο το 1971, ήταν το πρώτο εστιατόριο του χωριού. Ήταν το μέρος που μαζεύονταν οι ντόπιοι για να μιλήσουν και να πιουν, το μέρος με το μοναδικό τηλέφωνο του χωριού.

Σήμερα, το Lauda Restaurant δεσμεύεται να τιμά την ιστορία και την παράδοση αυτού του μοναδικού τόπου. Εξοπλισμένοι με εξαιρετικά τοπικά υλικά και την αφοσίωσή μας στο ηφαιστειογενές έδαφος, τα γηγενή σταφύλια, τα αρώματα και τα χρώματα της Σαντορίνης προσπαθούμε να σας προσφέρουμε μια αυθεντική γαστρονομική εμπειρία.

Οι Σεφ

Ο Emmanuel Renaut είναι ο σεφ και ιδρυτής του Flocons de Sel, του θρυλικού εστιατορίου με 3 αστέρια Michelin του Megève. Αυτό το χωριό στις Άλπεις της νοτιοανατολικής Γαλλίας είναι όπου επινόησε την απίστευτα θαρραλέα και δημιουργική κουζίνα του και τη γνωστή τάση του να δουλεύει με άγρια ​​φυτά.

Επικεφαλής της κουζίνας του Lauda Restaurant, ο Emmanuel, μαζί με τον ταλαντούχο Chef de Cuisine George Dospras, δε θα μπορούσαν να ετοιμάσουν κάτι λιγότερο από ένα μενού βασισμένο στα μοναδικά προϊόντα του νησιού.