Το στούντιο Masquespacio παρουσιάζει το τελευταίο έργο που σχεδίασε για την Bun, την ιταλική αλυσίδα χάμπουργκερ που ιδρύθηκε στο Μιλάνο.

Εγκατεστημένο στην περιοχή Brera, ο σχεδιασμός του χώρου επιδιώκει να ενσωματώσει μια πιο εκλεπτυσμένη εμφάνιση για τη φρέσκια εσωτερική ταυτότητα του Bun. Σε διαφορά με τους προηγούμενους εσωτερικούς χώρους Bun, ο νέος χώρος χρησιμοποιεί 4 χρώματα. Αυτή τη φορά, αν και η παλέτα είναι λιγότερο παιχνιδιάρική για να δώσει μια πιο ώριμη εμφάνιση και να προσαρμοστεί στην ιστορική γειτονιά όπου βρίσκεται το νέο Bun.

Ο χώρος ενσωματώνει επίσης άλλα στοιχεία που είχαν προηγουμένως δει στους εσωτερικούς χώρους του Bun, όπως οι καμάρες με παγκάκια σε υψηλότερο επίπεδο, καθώς και τα έπιπλα και ο φωτισμός του Bun.

   

Ένας εκ πρώτης όψεως μη ελκυστικός χώρος στο τέλος του χώρου έχει ανοίξει για το κοινό και έχει μετατραπεί σε μια επανεφεύρεση της ιδέας της πισίνας. Φτιάχτηκε εδώ ως ένα μέρος για να ανακαλύπτουν οι επισκέπτες πώς ένα εφέ καθρέφτη αναδημιουργεί την αίσθηση ότι περιβάλλεται ο χώρος από κύματα.

Χρησιμοποιώντας ξηρά φυτά προστέθηκε μια καινοτόμος πινελιά στον χώρο, που ταιριάζει απόλυτα με την πιο ώριμη πτυχή που προσποιήθηκε ότι ήταν σχετική με το γενικότερο έργο.

Με αυτό το νέο έργο στη Via Dell’Orso 20, Μιλάνο, η Masquespacio έχει πλέον σχεδιάσει 6 εσωτερικούς χώρους για το Bun, συμπεριλαμβανομένων των εστιατορίων που άνοιξαν πρόσφατα στη Via Calindri 2 και στη Via Spallanzani 16 (και τα δύο στο Μιλάνο), καθώς και έναν νέο χώρο στο κέντρο Lingotto στο Τορίνο.