Το εορταστικό τραπέζι ολοκληρώθηκε με επιτυχία και η βόλτα για καφέ ή ποτό επιβάλλεται! Με τις παρακάτω επιλογές μπορείτε να βοηθήσετε τους πελάτες του Café bar σας να χωνέψουν από την εορταστική «κραιπάλη» και να εντυπωσιαστούν από τις επιλογές της επιχείρησής σας.

Την τιμητική τους έχουν τα γαλλικά digestif, τα ιταλικά digestivi και τα ελληνικά χωνευτικά. Χωνευτικά ποτά που μπορείτε να συμπεριλάβετε στον κατάλογό σας και να ικανοποιηθούν οι πελάτες, είναι:

1. Limoncello
Πρόκειται για ένα από τα πιο διάσημα χωνευτικά λικέρ! Σερβίρεται σε σφηνάκι. Η γεύση λεμονιού και το τόσο όσο αλκοόλ που περιέχει σε συνδυασμό με την παγωμένη του αίσθηση θα βοηθήσουν πάρα πολύ τους πελάτες σας να νιώσουν καλύτερα.

2. Τεντούρα 
Το ξακουστό κεφαλλονίτικο λικέρ που περιέχει αλκοόλ πολλαπλής απόσταξης με εξαιρετικής ποιότητας έλαια και αρώματα από κανέλα, γαρίφαλο, μοσχοκάρυδο και μέλι. Σερβίρεται παγωμένο ή σε σφηνάκι με κρέμα γάλακτος!

3. Λικέρ μαστίχας
Άρωμα και γεύση μοναδική, η μαστίχα βοηθά το στομάχι να «συνέλθει» από το πολύ φαγητό και αφήνει την αίσθηση της δροσιάς.

4. Porto
Ένα από τα πιο ξακουστά χωνευτικά κρασιά που παράγεται από τοπικά σταφύλια της Πορτογαλίας. Ελληνικά χωνευτικά κρασιά είναι της Σάμου, το Visanto και η Μαυροδάφνη.

ΠΗΓΗ: