Το BARVY μετατρέπει το παραδοσιακό εστιατόριο σε ένα χώρο τέχνης. Ο χώρος του εστιατορίου είναι και χώρος έκθεσης έργων τέχνης από σύγχρονους καλλιτέχνες της Ουκρανίας. Το εστιατόριο είναι ένα μέρος όπου μπορούν να συναντηθούν απολύτως διαφορετικοί άνθρωποι.

Μπορεί να είναι εργαζόμενοι, που επισκέπτονται τον χώρο για επαγγελματικά γεύματα τις καθημερινές ή άτομα που ενδιαφέρονται για τη σύγχρονη ζωγραφική ή ακόμη και οικογένειες με παιδιά, καθώς το εστιατόριο περιλαμβάνει παιδικό δωμάτιο και διαλέξεις σχετικά με τη σύγχρονη τέχνη για παιδιά. Το Barvy απεικονίζεται όχι μόνο ως κατάστημα εστίασης, αλλά και ως τόπος συνάντησης για καλλιτέχνες.

Ήταν σημαντικό να διατηρηθούν οι μέγιστες δυνατές ελεύθερες επιφάνειες στους τοίχους για εκθέσεις έργων. Όλη η σχεδίαση του εστιατορίου, αποτελείται από έργα τέχνης με λειτουργική ή αποκλειστικά αισθητική αξία. Το ξύλο κυριαρχεί στη δόμηση και στα έπιπλα, ενώ ο φωτισμός ολοκληρώνει την παιχνιδιάρικη καλλιτεχνική διάθεση των χώρων. Η τέχνη της γαστρονομίας συναντά την τέχνη της ζωγραφικής και το αποτέλεσμα είναι μία έκρηξη γεύσεων και χρωμάτων.

Άρθρο από το τεύχος “Χειμώνας 2021-2022” του
CABARE – Cafe Bar Restaurant Magazine,
Περιοδικό για τον επαγγελματία της Καφεστίασης.
Πατήστε εδώ για να το διαβάσετε δωρεάν:
cabare.gr/food-drink-trends/cabare-magazine-winter2021