Το ιαπωνικό design studio Open Meals ανακοίνωσε ένα ιδιαίτερο concept εστιατορίου που θα χρησιμοποιήσει το σάλιο, τα κόπρανα και τα ούρα του πελάτη για να δημιουργήσει 3D printed sushi προσαρμοσμένο στις διατροφικές του ανάγκες.

Το εστιατόριο που φαίνεται να θέλει να υιοθετήσει αυτό το concept ονομάζεται Sushi Singularity, και αναμένεται να ανοίξει στο Τόκιο το 2020.

Πολύ συνοπτικά, το εστιατόριο θα χρησιμοποιεί τα βιολογικά δείγματα του κάθε πελάτη, τα οποία θα έχουν σταλεί πριν από το γεύμα, ώστε να αξιολογηθούν οι διατροφικές του ανάγκες και στη συνέχεια θα δημιουργείται το αντίστοιχο φαγητό  με θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται ο πελάτης.

Μόλις, λοιπόν, γίνει κράτηση από τον πελάτη, το εστιατόριο θα στείλει στους μελλοντικούς του επισκέπτες ένα σετ υγείας, το οποίο θα επιστρέψει σε αυτό περίπου δύο εβδομάδες πριν από την ημερομηνία του γεύματος.

Σε συνεργασία με δύο εταιρείες τεχνολογίας υγείας, το Open Meals θα χρησιμοποιήσει τα αποτελέσματα αυτών των εξετάσεων για να δημιουργήσει μια μοναδική ταυτότητα υγείας για κάθε επισκέπτη.