Το χοιρινό κρέας στον κλάδο της γαστρονομίας έχει μια ξεχωριστή θέση και είναι ένα αγαπητό υλικό. Η γεύση του είναι ιδιαίτερη, και αποτελεί μια πρώτη ύλη- καμβά, αφού μπορεί να χρησιμοποιηθεί με κάθε τεχνική.

Το συγκεκριμένο είδος κρέατος μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κάθε είδους αλμυρή παρασκευή είτε πρόκειται για ορεκτικό, είτε για σαλάτα, είτε για κυρίως πιάτο.

Πολλές φορές, οι επαγγελματίες της εστίασης δεν επιλέγουν τεμαχισμένο χοιρινό για το εστιατόριό τους, αλλά προτιμούν το ολόκληρο, συνήθως για οικονομικούς και υγειονομικούς λόγους.

Επομένως, είναι απαραίτητος ο σωστός τεμαχισμός του χοιρινού κρέατος. Πώς, γίνεται, λοιπόν;

Παρακάτω θα δείτε τον πλήρη οδηγό τεμαχισμού, από το Bon Appétit

Source :

CABARE