Η Masquespacio παρουσιάζει το τελευταίο της έργο για το Pukkel, ένα εξαιρετικό εστιατόριο υγιεινού φαγητού στην πόλη Huesca της Ισπανίας.

Το έργο ξεκίνησε όταν ο Jorge και ο Mikel πήραν την ιδέα να ανοίξουν ένα εστιατόριο στην πόλη Huesca και ήρθαν σε επαφή με την Masquespacio με σκοπό να προσφέρουν κάτι παραπάνω από υγιεινά τρόφιμα, μια αισθητηριακή εμπειρία πέρα ​​από τη γαστρονομία.

Εκτός από το ισπανικό design, το στούντιο άρχισε να ψάχνει για ένα σημείο σύνδεσης μεταξύ της πόλης Huesca και της υγιεινής γαστρονομίας που βασίζεται σε έναν ευεργετικό τρόπο ζωής.

Αρχικά με την εξήγηση των χρωμάτων. Σε αυτήν την περίπτωση μπορείτε να αναγνωρίσετε μια παλέτα χρωμάτων που θυμίζει όλο το φάσμα της γης με τους διαφορετικούς τόνους του καφέ και του λευκού καθώς και των πράσινων. Ένα άγγιγμα χρυσού προστίθεται για να δώσει λίγη πολυπλοκότητα στο χώρο.

Οι ατελείς μορφές, από την άλλη πλευρά, είναι κυρίως οργανικές και σχεδιάζουν ένα μονοπάτι στο πάτωμα σαν να περπατούσατε μέσα στο δάσος. Η χρήση της τερακότας παρουσιάζεται σε όλα τα δάπεδα, τα μπαρ και μερικούς από τους τοίχους με σχέδια σχεδιασμένα ειδικά από την Masquespacio για το Pukkel.

Όσον αφορά τη διάταξη, είναι ορατό πως αναπαράγονται κυκλικοί χώροι γύρω από το μονοπάτι σαν να ήμασταν στα βουνά και αυτό επιτρέπει στους πελάτες να μοιραστούν μια στιγμή με την οικογένεια τους, με φίλους, αποσυνδεόμενοι από την καθημερινή ρουτίνα, ενώ απολαμβάνουν το φαγητό του Pukkel.

Δίπλα από το κεραμικό στους τοίχους και τους προστατευμένους χώρους μπορούμε να δούμε την εφαρμογή του ακατέργαστου στόκου που κάνει μια άλλη αναφορά στη γη και τα βουνά.

Τέλος, κάτι ακόμη που πρέπει να επισημανθεί είναι τα φυτά και τα λουλούδια που αλλάζουν ανάλογα με κάθε εποχή του έτους.