Η ασυναγώνιστη γαστρονομική εμπειρία των εστιατορίων Drakoulis Dry & Raw, δε σταματά να εξελίσσεται και να επεκτείνεται σε καινούρια σημεία συνάντησης.

Το πολυαναμενόμενο steakhouse των Αθηνών Drakoulis Dry & Raw δεσπόζει πλέον στην καρδιά της Χώρας της Μυκόνου! Ένας χώρος, όπου το επιβλητικό μαύρο με το ξύλο πλαισιώνονται από το βαθύ φούξια χρώμα της μπουκαμβίλιας. Την ξεχωριστή αυτή ατμόσφαιρα σε συνδυασμό με τις κορυφαίες επιλογές κρέατος έχουν τη δυνατότητα να ανακαλύψουν από κοντά οι γευσιγνώστες επισκέπτες του νησιού και όχι μόνο.

Η μεσογειακή κουζίνα με τις ιαπωνικές επιρροές μεταφέρονται κι αυτές στο νησί των ανέμων, έχοντας την αποκλειστικότητα σε έξι επιπλέον πιάτα δίνοντας στο κοινό την ευκαιρία για περισσότερες γευστικές απολαύσεις, ακόμα και για τους πιο απαιτητικούς.

Scallops ceviche, Mini burgers trilogy, Kushiyaki triad, Hibachi Korean grill, Slow cooked shortribs και το απόλυτο Black angus 2kg είναι τα 6 Myconian Specials που έρχονται να απογειώσουν την ελληνική εμπειρία του καλοκαιριού. Φυσικά από το menu δεν λείπουν τα cocktails για τους λάτρεις ενός luxury bar και οι γλυκές «ένοχες» απολαύσεις, που ολοκληρώνουν αυτό το μοναδικό ταξίδι γευσιγνωσίας.

Στο λευκό – μπλε του Αιγαίου έρχεται η πιο ανατρεπτική private-dining σκηνή για να δώσει τη δική της σφραγίδα στις δροσερές καλοκαιρινές βραδιές.