passion fruit

Υλικά:

75ml Dry Martini

5ml λευκό βερμούτ

1 φρέσκο passion fruit

10ml σιρόπι passion fruit

Εκτέλεση:

Κόβετε στη μέση το φρέσκο passion fruit και καθαρίζετε τα σποράκια.

Προσθέτετε τη σάρκα του φρούτου στο shaker μαζί με τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύετε καλά.

Σερβίρετε σε ποτήρι Martini και διακοσμήστε με κομμάτι passion fruit.

Άρθρο από το 2ο τεύχος του

CABARE – Cafe Bar Restaurant Magazine,

Περιοδικό για τον επαγγελματία της Καφεστίασης.

Πατήστε εδώ για να το διαβάσετε δωρεάν:

cabare.gr/food-drink-trends/cabare-cafe-bar-restaurant-magazine-2/