Η συνεργασία μεταξύ της Paola Navone και McDonald’s France δημιούργησε επτά νέα εστιατόρια, όλα με μια χαρούμενη και φιλόξενη ατμόσφαιρα και αισθητική. Εδώ η εκλεκτική προσέγγιση του design του Ιταλού σχεδιαστή συνοδεύεται τέλεια με τις αξίες της ευελιξίας και της κοινής χρήσης που ήταν πάντα το σήμα των Γαλλικών McDonald’s.

Η ανάπτυξη της έννοιας και η υλοποίηση του έργου χρειάστηκαν τρία χρόνια. Ήταν μια πραγματική πρόκληση που συνδυάζει τα κλασικά σχέδια της Paola Navone με τις τεχνικές απαιτήσεις. Η επιλογή υψηλής ποιότητας υλικών που είναι τόσο ανθεκτικά όσο και αισθητικά ήταν επομένως απαραίτητη κατά τη δημιουργία των χώρων. Το ψηφιακά τυπωμένο φύλλο Abet ανταποκρίθηκε τέλεια σε αυτές τις απαιτήσεις.

Για την McDonald’s France, η Paola Navone δημιούργησε ένα μεγάλο, φωτεινό, λευκό κτίριο με εσωτερικούς χώρους που χαρακτηρίζονται από εναλλασσόμενα απαλά χρώματα και τόνους νερού με διαφορετικές υφές. Αυτά κάνουν τα περιβάλλοντα πιο ζωντανά, τα διακοσμούν με έναν μοναδικό και εκπληκτικό τρόπο. Το έλασμα Abet επιλέχθηκε για να διακοσμήσει τους τοίχους, τις πόρτες και τα τραπέζια των νέων εστιατορίων. Οι ψηφιακές εκτυπώσεις, και πολλά ακόμη, της εταιρείας, μετέτρεψαν τέλεια τις απαιτήσεις της designer. Ήθελε οι επιφάνειες να έχουν μια εικόνα ακουαρέλας και να δίνουν την εντύπωση ότι ήταν διακοσμημένες με το χέρι, ή μάλλον ζωγραφισμένα.

Το νέο έργο που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την Paola Navone χρησιμοποιήθηκε σε επτά γαλλικά εστιατόρια, στο Châtellerault, στην Avignon la Cristole, στο Farebersvillers, στο Gaillard, στο Bordeaux Sainte-Eulalie, στο Rennes Pacé, στα τέλη Δεκεμβρίου, στο Παρίσι. Το τελευταίο, μάλιστα, άνοιξε στην Boulevard de l’Hôpital, κοντά στο Gare d’Austerlitz, στις 21 Ιανουαρίου, που συμπίπτει με την έκθεση Maison & Objet.

ΠΗΓΗ: