Μετά την αρχική επιτυχημένη συνεργασία μεταξύ του Bun και της Masquespacio για το εστιατόριο στο Bligny του Μιλάνου, τώρα παρουσιάζουν το πρώτο εστιατόριο Bun στο Τορίνο.

Ξεκινώντας από την ήδη δημιουργημένη ταυτότητα που υλοποιήθηκε στο πρώτο εστιατόριο Bun στο Μιλάνο, για το νέο άνοιγμα της ιταλικής αλυσίδας φιλοξενίας στο Τορίνο, ανέθεσαν ξανά στο ισπανικό στούντιο με επικεφαλής την Ana Hernández και την Christophe Penasse. Αυτή τη φορά αν και η προσέγγιση δεν ξεκίνησε με ένα ιστορικό στοιχείο από το χώρο, αλλά με τα 3 παράθυρα αγορών που προσφέρουν παραπάνω φυσικό φως στο χώρο, δίνουν μια θέα απευθείας στο εσωτερικό κλίμα από τον εξωτερικό χώρο.

Με αυτό τον τρόπο, εάν στο εστιατόριο του Μιλάνου χρησιμοποιήθηκαν 2 χρώματα, στο Τορίνο εκμεταλλευόμενοι τα 3 παράθυρα, σχεδιάστηκε ένας χώρος με 3 χρώματα που καθένας καταλαμβάνει 1 από τα παράθυρα.

Το ήδη εικονικό πράσινο χρώμα από το Bun είναι αυτό που μεταφέρει τον επισκέπτη αμέσως στη γραμμή παραγγελιών, ενώ τα ροζ και μπλε χρώματα τον μεταφέρουν σε 2 θέσεις καθισμάτων που διαφέρουν εντελώς μεταξύ τους.

Στον ροζ χώρο μπορεί κανείς να δει πώς δίπλα σε ένα τραπέζι κοινής χρήσης, έχει δημιουργηθεί ένα βήμα που συνεχίζει με την ιδέα του τόξου για να δίνει στους επισκέπτες τη δυνατότητα να καθίσουν σε διαφορετικά επίπεδα. Η μπλε ζώνη από την άλλη πλευρά προσθέτει ένα άγγιγμα διασκέδασης και δίνει στους επισκέπτες την ευκαιρία να απολαύσουν τα νόστιμα burger Bun σε έναν χώρο που προσομοιώνει μια τεράστια πισίνα που θα τους έκανε να νιώσουν σαν να επιπλέουν στο νερό.

Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, ο χώρος χαρακτηρίζεται ήδη με ορισμένα από τα καθιερωμένα στοιχεία της μάρκας για τα έπιπλα και τα τόξα, δίπλα σε υλικά όπως κεραμικά και ψηφιδωτά. Μετά την ολοκλήρωση αυτού του έργου, η Masquespacio άρχισε ήδη να εργάζεται στα νέα ανοίγματα στο Μιλάνο για τα οποία θα αναζητήσουν να ενσωματώσουν την ταυτότητα του Bun σε νέους μοναδικούς χώρους.