Αφού παρουσίασε τη συλλογή Toadstool εμπνευσμένη από το Μέμφις το 2016 και τη συνεργατική τους έκθεση με τον Ιταλό καλλιτέχνη Poggi Ugo κατά τη διάρκεια της τελευταίας εβδομάδας σχεδιασμού του Μιλάνου, τώρα η Masquespacio επιστρέφει στο Μιλάνο με το πρώτο της σχέδιο εσωτερικού design για το Bun, που βρίσκεται στο Viale Bligny, δίπλα στο Πανεπιστήμιο Bocconi.

Ο στόχος του έργου ήταν να δημιουργήσει μια ταυτότητα με σαφή εστίαση στις νεότερες γενιές και ταυτόχρονα να αντιπροσωπεύει μια πιο εξελιγμένη προσέγγιση για ένα εστιατόριο burger υψηλής ποιότητας.

Τα τελευταία χρόνια υπάρχει μια ισχυρή ανάπτυξη αλυσίδων burger, αν και οι περισσότεροι επιλέγουν μια vintage & βιομηχανική εμφάνιση για τους χώρους τους. Ο σχεδιασμός που αναπτύχθηκε από την Masquespacio για το Bun έχει την αντίθετη κατεύθυνση και επιδιώκει να δημιουργήσει μια καινοτόμο ιδέα που να δείχνει την αυθεντικότητα του Bun και των smash burgers.

   

Με αυτόν τον τρόπο, η Masquespacio έχει χρησιμοποιήσει χρυσές πινελιές και πλακάκια από μωσαϊκό σε συνδυασμό με μια πινελιά χρώματος που δημιουργεί έναν εκλεπτυσμένο, αλλά ταυτόχρονα φρέσκο ​​σχεδιασμό.

Το ίδιο το έργο αν και ξεκινά από τη διερεύνηση των υπαρχόντων στοιχείων του χώρου με σκοπό να τα ενσωματώσει στη συνολική αισθητική του σχεδιασμού. Για να δημιουργήσει μια ομοιόμορφη αισθητική στο χώρο, η Masquespacio πρόσθεσε πρόσθετες φόρμες τόξου με πράσινο και μοβ χρώμα σε ολόκληρο τον χώρο, μερικά εντελώς ανεξάρτητα και άλλα να τονίζουν τα ήδη υπάρχοντα τόξα από την εσωτερική αρχιτεκτονική. Επιπλέον, οι ξύλινες κορυφές και τα φυτά αντιπροσωπεύουν την υγιή και μηδενική πλαστική ταυτότητα του Bun.

Μετά την επιτυχή συνεργασία τους σε αυτό το έργο, η Masquespacio και το Bun εργάζονται επίσης σε πολλά νέα εστιατόρια, μεταξύ των οποίων το επόμενο θα είναι το πρώτο άνοιγμα των Buns στο Τορίνο.