Αντλώντας έμπνευση από την μαγεία της θάλασσας το Smart Interiors, με επικεφαλή την Αγγελική Αμπελιώτη, ανέδειξε το Αφρόψαρο, έναν θησαυρό θαλασσινών στο Νέο Ηράκλειο.

        

Φρέσκες ιδέες συνέθεσαν ένα σύγχρονο περιβάλλον εστιατορίου. Συνδυάζονται αποχρώσεις του γκρι με το ναυτικό μπλε και επιφάνειες φυσικού ξύλου με μεταλλικά στοιχεία.

Επίσης, τοποθετήθηκαν φωτιστικά-κιούρτους και artworks σε όλους τους χώρους με θέματα σχετικά με τη θάλασσα και το ψάρεμα.

         

Κύριο στοιχείο του χώρου αποτελεί το σκηνικό που δημιουργείτε με τα «παράθυρα» πάνω από τα άνετα καθίσματα που επιτρέπουν την οπτική επικοινωνία με την ανοιχτή κουζίνα μέσω του καθρεπτισμού.

Το μπαρ γύρω από την ανοιχτή κουζίνα επιτρέπει στους επισκέπτες να έχουν άμεση οπτική επαφή με την παρασκευή του φαγητού.

        

Εξωτερικά του εστιατορίου ξεκινά το δάπεδο με τα ασπρόμαυρα, σε στιλ σκακιέρας πλακάκια, τα οποία συνεχίζονται στο εσωτερικό δίνοντας την αίσθηση της συνέχειας. Τέλος, χαρακτηριστικό στοιχείο στον χώρο της αυλής αποτελεί το γκράφιτι με θαλασσινή επιρροή του Ελληνοαμερικανού Alex Martinez (aka Shine).

        

Εσωτερική αρχιτεκτονική: Smart Interiors, Αγγελική Αμπελιώτη,  http://www.smartinteriors.gr

 

ΠΗΓΗ: