Αδιαμφισβήτητα, όλοι έχουν γευματίσει σε ένα εστιατόριο, άλλοτε με εξαιρετικό φαγητό, άλλοτε εξαιρετικό κλίμα και περιβάλλον. Το συγκεκριμένο όμως εστιατόριο, συνδυάζει και το εξαιρετικό φαγητό αλλά και το εξίσου μοναδικό περιβάλλον, αφού βρίσκεται μέσα σε μια σπηλιά.

Το εστιατόριο La Gruta Teotihuacan βρίσκεται σε μια σπηλιά, στο Μεξικό, εδώ και 100 χρόνια, και αποτελεί τον πλέον ρομαντικό και εντυπωσιακό προορισμό όχι μόνο στο Μεξικό, αλλά ενδεχομένως, και διεθνώς.

Φυσικά, εξίσου εντυπωσιακή είναι και η εξωτερική θέα της σπηλιάς, αφού το εστιατόριο αυτό βρίσκεται πάνω από τον αρχαιολογικό χώρο Teotihuacan του Μεξικό που είναι γνωστός για τις πυραμίδες του.

Όσον αφορά τις γεύσεις του, το εστιατόριο σερβίρει μοναδικά παραδοσιακά πιάτα, ενώ πολλές φορές δίνει και μικρές πινελιές σύγχρονης και διεθνούς κουζίνας. Η σπηλιά φωτίζεται επαρκώς από φυσικό φως, ενώ τις βραδινές ώρες μικρά vintage φωτιστικά έρχονται να ολοκληρώσουν την ρομαντική αύρα του χώρου. Στο ίδιο μήκος κύματος, τα χρωματιστά έπιπλα δίνουν ζωντάνια στον χώρο και ζωηρότητα, ενώ έρχονται σε αντίθεση με τη φυσική ομορφιά και τα γήινα χρώματα.

Τέλος, η παράδοση και έθιμα της περιοχής λένε ότι όποιος επισκέπτεται αυτή τη σπηλιά γεννιέται δύο φορές, για αυτό το λόγο οι επισκέπτες πριν φύγουν από το εστιατόριο καλούνται να ανάψουν ένα κερί στη σπηλιά ως σύμβολο της αναγέννησής τους.