Με αφορμή την επικείμενη άφιξη του ομίλου υπερπολυτελών θερέτρων ONE & ONLY στην χώρα μας
και συγκεκριμένα στο νησί της Κέας, εμείς ξεχωρίσαμε τα ξενοδοχεία του ομίλου, που μας εντυπωσίασαν περισσότερο με την απαράμιλλη αισθητική τους και το εκπληκτικό φυσικό περιβάλλον, που τα περιβάλλει.

Συνολικά υπάρχουν 12 ONE & ONLY resorts παγκοσμίως και αναμφίβολα όλα είναι εξαιρετικά όμορφα και εντυπωσιακά. Ωστόσο, ξεχωρίζουν αυτά τα 4 γιατί συνδυάζουν μοναδική αρχιτεκτονική και design με ένα συναρπαστικό φυσικό περιβάλλον.

ONE & ONLY CAPE TOWN

Το One & Only είναι αναμφίβολα γνωστό για το χαρτοφυλάκιο των αριστοκρατικών και εξωτικών θέρετρων του, που συνδυάζουν την αποκλειστικότητα με την ανεπιτήδευτη διασκέδαση. Το One & Only Κέιπ Τάουν είναι ένα αστικό κομψό παραθαλάσσιο θέρετρο, που προσφέρει ένα άνευ προηγουμένου επίπεδο πολυτέλειας στη Νότια Αφρική.

Το ξενοδοχείο όχι μόνο υπόσχεται ένα υπέροχο βραδινό ύπνο, αλλά και ένα εκπληκτικό γεύμα, καθώς στεγάζει το μοναδικό εστιατόριο Nobu στην Αφρική, καθώς και ένα εστιατόριο σε στιλ μπρασερί από τον διάσημο σεφ της Νοτιοαφρικανικής σεφ Reuben Riffel.

Το σύγχρονο θέρετρο διαθέτει τα μεγαλύτερα καταλύματα σε όλο το Κέιπ Τάουν, με μοντέρνο design
και αφρικανική ατμόσφαιρα στα 132 ευρύχωρα δωμάτια και σουίτες.

Οι εσωτερικοί χώροι είναι ντυμένοι με έντονα χρώματα, έργα τέχνης, σκούρο αφρικανικό ξύλο, και πλούσιο φυσικό φωτισμό.

Το ξενοδοχείο διαθέτει μια πραγματική αίσθηση πολυτέλειας στο θέρετρο, με εντυπωσιακά σχεδιαστικά
χαρακτηριστικά, σύγχρονη τέχνη, έπιπλα κατά παραγγελία και έντονες λεπτομέρειες.

Όπως θα περίμενε κανείς από ένα μεγάλο θέρετρο με περίπου 131 δωμάτια και σουίτες, υπάρχουν διαφορετικές κατηγορίες δωματίων, και μάλιστα είναι συνολικά δέκα! Το κεντρικό 7όροφο κτίριο φιλοξενεί τις περισσότερες σουίτες, ενώ η πιο απλή κατηγορία δωματίου είναι 63 τ.μ..

Άρθρο από το Περιοδικό Hotel Design Magazine  No.29./ Τεύχος Spring – Summer 2021 / Μπορείτε να διαβάσετε εδώ το τεύχος:
www.hoteldesign.gr/hotel-design-news/hotel-design-magazine-and-guide-spring-summer-2021