Το νέο έτος φέρνει -στις ΗΠΑ και στην Ευρώπη- νέα ξενοδοχεία με ανανεωμένο σχεδιασμό για το Hilton Garden Inn, το βραβευμένο εμπορικό σήμα της Hilton.

Μετά από μια επιτυχημένη πορεία το 2017 με παγκόσμια ανάπτυξη, που αντιστοιχεί κατά μέσο όρο σε ένα άνοιγμα ξενοδοχείου ανά εβδομάδα, το εμπορικό σήμα, το οποίο είναι γνωστό ότι προσφέρει μια φωτεινή και φιλόξενη ατμόσφαιρα με ζεστή εξυπηρέτηση, ξεκινά ήδη το 2018 με τέσσερα νέα ακίνητα (Hilton Garden Inn Edmond Oklahoma City North – Hilton Garden Inn Jackson, Tennessee – Hilton Garden Inn San Antonio Downtown – Hilton Garden Inn Bucharest Old Town, Romania).

Μερικά από τα χαρακτηριστικά -που θα δοκιμάσουν οι φιλοξενούμενοι στα πρόσφατα ανανεωμένα πρωτότυπα ξενοδοχεία- περιλαμβάνουν αναδιαμορφωμένους δημόσιους χώρους, που θέτουν το μπαρ στο επίκεντρο, άπλετο φυσικό φως και επαναπροσδιορισμένους χώρους συνάντησης με πολυλειτουργικά χαρακτηριστικά. Επίσης, οι βελτιώσεις των δωματίων περιλαμβάνουν σχεδιασμό εμπνευσμένο από τη φύση.

“Το Hilton Garden Inn προσφέρει καινούρια φιλόξενα και πολυτελή ξενοδοχεία με βελτιωμένο σχεδιασμό, που εστιάζει στους φωτεινούς και ευάερους κοινόχρηστους χώρους, που είναι ιδανικοί τόσο για τους επαγγελματίες, όσο και για τους επισκέπτες αναψυχής”, δήλωσε ο John Greenleaf, παγκόσμιος επικεφαλής της Hilton Garden Inn. “Οι αφοσιωμένοι συνεργάτες μας σε αυτά τα νέα ξενοδοχεία θα συνεχίσουν να προσφέρουν στους επισκέπτες τις προσεγμένες πινελιές, που κάνουν κάθε διαμονή όσο πιο ευχάριστη και αξέχαστη γίνεται”.

Μια ματιά σε δύο νέες ξενοδοχειακές αφίξεις σε ΗΠΑ και Ευρώπη.

Hilton Garden Inn Jackson, Tennessee:

Hilton Garden Inn Bucharest Old Town, Romania:

 

ΠΗΓΗ: