Με αποδεδειγμένη τεχνογνωσία και πλήθος συνεργασιών με εγχώριες τουριστικές μονάδες η εταιρεία αναγνωρίστηκε για τις επιχειρηματικές της πρακτικές στον ξενοδοχειακό κλάδο

Η κα Θεοφανοπούλου Μαρία, Πρόεδρος & Διευθύνουσα Σύμβουλος, GTP – DANAE Travel & Media Group απονέμει το Silver βραβείο στην κατηγορία Best Hotel Supplier στον κ. Γιάννη Μαντά, Εμπορικό Διευθυντή του Τμήματος Business Solutions της LG Electronics Hellas.

Η LG Electronics Hellas (LGαπέσπασε πολλαπλές διακρίσεις στα Greek Hospitality Awards 2017, θεσμόπου έχει ως στόχο την ανάδειξη των επιχειρήσεων της χώρας που ασχολούνται με τον ξενοδοχειακό κλάδο και πρωτοπορούν η κάθε μία στο τομέα της. Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία έλαβε το Gold βραβείο στην κατηγορία Best Greek Hotel Technology Innovation και το Silver βραβείο στην κατηγορία Best Hotel Supplier.

Ο κ.Γιάννης Μαντάς, Εμπορικός Διευθυντής του Τμήματος Business Solutions της LG Electronics Hellas, παραλαμβάνοντας τα βραβεία δήλωσε: «Αποτελεί μεγάλη τιμή για εμάς η συγκεκριμένη, διπλή αναγνώριση καθώς είναι στρατηγική επιλογή της εταιρείας η ενεργή στήριξη του ελληνικού Τουρισμού και του ξενοδοχειακού τομέα της χώρας. Από την πλευρά μας δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα στους επαγγελματίες προσπαθώντας να κατανοούμε τις ανάγκες τους, διαθέτοντας καινοτόμα προϊόντα που αναβαθμίζουν την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουν και τους βοηθούν να μειώσουν τα λειτουργικά τους κόστη».

Η τελετή απονομής των Greek Hospitality Awards 2017 πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 23 Μαρτίουστο Συνεδριακό Κέντρο της ΕθνικήςΑσφαλιστικής. Ο θεσμός των Greek Hospitality Awards επιβραβεύει την αριστεία στο χώρο των ελληνικών ξενοδοχείων, μέσα από αξιοκρατική διαδικασία, στην οποία συμμετέχουν η Επιτροπή Αξιολόγησης, αποτελούμενη από εξέχουσες προσωπικότητες και το κοινό, με ποσοστιαία στάθμιση ψήφων 60/40. Τα Βραβεία διοργανώθηκαν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού ενώ την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της η Υπουργός Τουρισμού κα. Έλενα Κουντουρά. Στον χώρο παρευρέθηκαν περισσότερααπό 200 υψηλόβαθμα στελέχη του ευρύτερου ξενοδοχειακού κλάδου, φορείς, δημοσιογράφοι κ.α.