Η εταιρεία ΚΑΥΚΑΣ συμμετείχε δυναμικά στην έκθεση HO.RE.CA 2016, η οποία πραγματοποιήθηκε από τις 12 έως και τις 15 Φεβρουαρίου στο Metropolitan Expo, δημιουργώντας το τέλειο περιβάλλον παρουσίασης των προϊόντων και των ολοκληρωμένων λύσεων που προσφέρει στους επαγγελματίες πελάτες της στον τομέα των Ξενοδοχειακών επιχειρήσεων και του Φωτισμού.

Στο περίπτερο της ΚΑΥΚΑΣ φιλοξενήθηκαν κορυφαίοι επαγγελματίες του κλάδου, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να δουν και να γνωρίσουν από κοντά τις μοναδικές λύσεις που προσφέρει η εταιρεία στα πλαίσια της εξοικονόμησης ενέργειας, της ασφάλειας και της άνεσης σε κάθε χώρο, ικανοποιώντας τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού επαγγελματία πελάτη. Παράλληλα, οι ειδικοί της ΚΑΥΚΑΣ παρουσίασαν τους έξυπνους λαμπτήρες, καθώς και μια μεγάλη γκάμα προϊόντων και λύσεων φωτισμού, διακοπτών, πυρανίχνευσης, ασφάλειας, εξαερισμού, συστημάτων ελέγχου και ηλεκτρικών πινάκων, προσφέροντας μια νέα εμπειρία στον κλάδο του ηλεκτρολογικού υλικού και των ενεργειακών λύσεων μέσα σε ένα χώρο 48m2 τελευταίας τεχνολογίας και υψηλής αισθητικής. Τέλος, παρουσιάστηκαν και οι επιπλέον υπηρεσίες που προσφέρει η εταιρεία μέσω του ινστιτούτου εκπαίδευσης Kafkas Institute of Training & Development, αποτελούμενες από μια μεγάλη γκάμα σεμιναρίων και τεχνικών εκπαιδεύσεων για επαγγελματίες του κλάδου, οι οποίοι ενδιαφέρονται να εμπλουτίσουν τις γνώσεις και την κατάρτισή τους.

IMG_9965     IMG_9972

Στην έκθεση, καθοριστικός ήταν και ο ρόλος των παράλληλων εκδηλώσεων, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν στον ίδιο χώρο. Συγκεκριμένα, στην εκδήλωση Hotel Build & Design συμμετείχε εκ μέρους της εταιρείας ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, Lighting Manager της ΚΑΥΚΑΣ, ο οποίος και παρουσίασε καινοτόμους συνδυασμούς & λύσεις αναφορικά με τον τομέα του Αρχιτεκτονικού Φωτισμού. Οι παρευρισκόμενοι, επαγγελματίες αρχιτέκτονες και πολιτικοί μηχανικοί, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν πλήθος έξυπνων λύσεων και καινοτόμων προϊόντων, που προσφέρονται από την εταιρεία.

Η συμμετοχή της ΚΑΥΚΑΣ στη συγκεκριμένη έκθεση σηματοδοτεί μια νέα εποχή για την εταιρεία και αποδεικνύει τη δυναμική της πορεία στον κλάδο του ηλεκτρολογικού υλικού και των ενεργειακών λύσεων με προσανατολισμό την εφαρμογή τους στις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις.