Η Lamway Hotel Management Group καλωσορίζει στον όμιλο τo boutique ξενοδοχείο Nefeles Mainalon Resort, στην Ορεινή Αρκαδία.

Προνομιακά χτισμένο στις παρυφές του Μαινάλου, το Nefeles Mainalon Resort αποτελεί ένα γαλήνιο καταφύγιο που συνδυάζει αρμονικά την διακριτική πολυτέλεια με την αναζωογονητική αύρα του βουνού. Διαμορφωμένο με πέτρα και ξύλο, το συγκρότημα εντάσσεται στον χώρο σαν προέκταση του φυσικού τοπίου ανάμεσα στις πλαγιές του βουνού και τα έλατα ενώ ταυτόχρονα δίνει την αίσθηση του οικισμού.

Είτε πρόκειται για ρομαντικές αποδράσεις είτε για οικογενειακές διακοπές το Nefeles Mainalon Resort αποτελεί τον ιδανικό προορισμό.  Με σουίτες διακοσμημένες σε country style και γήινους τόνους, είναι διαμορφωμένες για να εξυπηρετήσουν όλες τις απαιτήσεις. Στην κεντρική σάλα του ξενοδοχείου ο επισκέπτης μπορεί να χαλαρώσει απολαμβάνοντας την θαλπωρή του τζακιού και ατενίζοντας την μαγευτική θέα του Μαινάλου.  

Σε ένα τοπίο αλπικής ομορφιάς, στο χωριό Καρδαράς που βρίσκεται δίπλα στο χιονοδρομικό Οστρακίνα του Μαινάλου και μόλις μιάμιση ώρα από την Αθήνα, θα συναντήσετε το υπέροχο Nefeles Mainalon Resort. Σε απόσταση πέντε λεπτών από το ξενοδοχείο βρίσκεται το όμορφο και ιστορικό κεφαλοχώρι, Λεβίδι ενώ η Βυτίνα απέχει εικοσιπέντε λεπτά.    

Το Nefeles Mainalon Resort αποτελεί έναν ιδανικό χειμερινό προορισμό και η Lamway Hotel Management Group εγκαινιάζει μία ακόμα νέα συνεργασία με στόχο να προσφέρει στους πελάτες της μοναδικές εμπειρίες διαμονής!

 

Συνεργασία της Lamway Hotel Management Group με το Nefeles Mainalon Resort