SETKE logoΣε επανασχεδιασμό του λογοτύπου της, μετά τη μετονομασία της, προχώρησε η Συνομοσπονδία Επιχειρηματιών Τουριστικών Καταλυμάτων Ελλάδος – ΣΕΤΚΕ, με στόχο τον εκσυγχρονισμό της επικοινωνιακής της εικόνας.

Το νέο λογότυπο σηματοδοτεί μία νέα εποχή για τη ΣΕΤΚΕ, η οποία πλέον έχει ξεκάθαρο, διττό προσανατολισμό, αφενός να δημιουργήσει νέες προϋποθέσεις ανάπτυξης για τα μέλη της και αφετέρου να προσφέρει αναβαθμισμένες υπηρεσίες φιλοξενίας στους πελάτες της. 

Πλήρως εναρμονισμένο με τη σύγχρονη εικόνα που θέλει να παρουσιάσει, το νέο λογότυπο της ΣΕΤΚΕ, αντανακλά σχεδιαστικά και ξεκάθαρα τη δραστηριότητά της, χρησιμοποιώντας ευρηματικά την απεικόνιση του κλειδιού, της σκεπής, αλλά και του λαμπερού ήλιου.

Ο επανασχεδιασμός του λογοτύπου απεικονίζει τη θέση και τον ρόλο της Συνομοσπονδίας στο σύγχρονο, τουριστικό γίγνεσθαι για τις επιχειρήσεις-μέλη της και την πελατοκεντρική της φιλοσοφία.

Στόχος της, άλλωστε, είναι η αναβάθμιση και η εξειδίκευση των υπηρεσιών που προσφέρουν οι επιχειρήσεις μικρών τουριστικών καταλυμάτων, παρά το δυσμενές οικονομικό περιβάλλον στο οποίο λειτουργούν, με απώτερο σκοπό να συνεχίσουν να απολαμβάνουν την εμπιστοσύνη του σύγχρονου ταξιδιώτη. Του ταξιδιώτη, ο οποίος επιδιώκει στις διακοπές του να ζήσει νέες εμπειρίες και την οικεία φιλοξενία, που μόνο τα μικρά τουριστικά καταλύματα μπορούν να προσφέρουν.